Dodaj firmu

Kada malo bolje razmislimo, imamo brojne slavine u svojoj kući. Na primer, slavina za sudoperu, slavina za lavabo, za kadu, za tuševe, za bide... Tako da, moraćemo obratiti posebnu pažnju prilikom izbora ovog veoma važnog elementa. 

        

Slavine za kupatilo

Nije svejedno kakve slavine imate u svom kupatilu. Možda ste tradicionalisti i volite klasične modele? Ili, nasuprot tome, moderni ste i preferirate avangardne stilove? Naginjete ipak eleganciji i stilu, prefinjenosti? Kupatilo je veoma važan deo vašeg doma, u kome se opuštamo, uživamo ili na brzinu sređujemo. Slavine su detalj koji pored svoje funkcionalnosti, upotpunjuje estetski utisak.

Svaki deo vašeg domaćinstva ili poslovnog prostora govori o vama. Jer, vi ste daj deo izabrali. Potrudite se da i slavine predstavljaju vaš imidž.

Granitne slavine

U salonima keramike i njihovoj bogatoj ponudi, možete pronaći odgovarajuće slavine za vaše inox ili granitne sudopere. Granitne slavine možete pronaći u različitim oblicima i bojama, koje će se savršeno uklopiti ne samo uz vašu sudoperu, nego u ceo enterijer vaše kuhinje.

Inox slavine

Za vašu sudoperu, lavabo ili kadu, takođe možete odabrati inox slavinu. Ovo su slavine izuzetnog kvaliteta, visokog sjaja i modernog dizajna. Ponekad detalji čine najveću razliku, pa se proizvođači trude da veliku pažnju posvete  izradi svake pozicije na armaturi, što često čini ključnu razliku među mnogobrojnim modelima.

Slavine za lavabo

Kada standardne slavine za lavabo nisu dovoljno visoke da pređu visinu ivice lavaboa, izaberite ili zidnu ili slavinu sa visokom mlaznicom. Zidna slavina zahteva vodovodne cevi i telo za koje je potrebna delimična sakrivenost u zidu, slavina sa visokom mlaznicom se montira na površinu koja okružuje lavabo.

Slavina se može postaviti u centru iza lavaboa, ali možete je montirati i van centra, na primer, sa strane lavaboa, i iskoristiti originalnost da biste ostavili lični pečat.

Slavine za kadu

Ako ste kupili lepu i modernu kadu, sada nemate izbora, morate kupiti i kvalitetnu i lepu slavinu za kadu. A izbor je težak, jer je ponuda bogata. Ipak to su „slatke muke“, pa ćete birati između ugradne baterije sa ručicom i rozetnom, baterije sa ručnim tušem, baerija za kadu koja se montira na pod, ugradna slavina sa integrisanom sigurnosnom kombinacijom, ili slavina za kadu sa dva keramička ventila bele boje... Izbor, očigledno nije lak, ali kada pravilno odlučite, ostaje samo da uživate.

Senzorske slavine

Ovo su slavine koje se vezuju za javne objekte, ali su sve popularnije i u privatnim domaćinstvima. One racionališu potrošnju vode. Senzorske slavine se razlikuju od klasičnih i po pripremi instalacija, jer se senzor mora napajati iz baterije ili nekog drugog izvora struje. 

Postoje dva tipa senzorskih baterija. Baterije kojima se otvaranjem ventila reguliše odnos mešavine tople i hladne vode. I drugi tip, baterije kod kojih na samom telu postoji potenciometar, kojim se reguliše odnos tople i hladne vode.

Slavine za bide

Bide sve više postaje neizostavni deo kupatilskog enterijera. Baterije za bide mogu biti jednoručne, dvoručne, različitog dizajna. Možete birati između slavina koje imaju i tuš za bide, ili onih koje imaju dve brzine vodenog mlaza... Izbor je širok, a garancija je obično do 5 godina. 

Slavine – cene:

Za tuš kade, slavine od 3200 do 20350 dinara.

Za sudoperu, od 2445 do 12274 dinara.

Za lavabo, od 2735 do 11185 dinara.

Slavina za bide, od 2538 do 16056 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Idi na vrh strane