Dodaj firmu

Ako bismo pravili neku podelu između „stanovnika“ naših kupatila, onda bi kada bila „kraljica“ uživanja u toploj kupki, a tuš kabine bi bile „zakon“ kada se radi o brzinskom osvežavanju tela pre nego što uskočimo u dan prepun obaveza. 

Ako je kada rezervisana za mirno veče, tuš kabina je predviđena za dinamično jutro. 

Hidromasažne tuš kabine

Ovo su tuš kabine koje su visokokvalitetne i obogaćene hidromasažerima kao i dodatnim funkcijama. Svaka hidromasažna tuš kabina poseduje ručni tuš, plafonski tuš i leđne mlaznice. Staklo je kaljeno a vrata imaju magnete, pa se savršeno dobro zatvaraju. 

Točkići po kojima klize vrata vaše hidromasažne tuš kabine, poseduju prohromske lagere. Sama kadica je izrađena od čistog akrila, nema promene boje, niti štetnih uticaja po vaše zdravlje. Nosači kadice su sačinjeni od nerđajućeg čelika.

Hidromasažne tuš kabine – iskustva

Možda će vam se nekada učiniti da ste ušli u kabinu svemirskog broda a ne u tuš kabinu, jer: vaša nova hidromasažna tuš kabina može imati kompjuterski panel, radio, ventilaciju, svetlo, dekorativno svetlo, tursko kupatilo. I vi više zaista nećete znati gde se zapravo nalazite!

Verovatno ste sada pomislili „ko zna koliko košta ovako nešto“, ali je odgovor da saloni keramike nude modele koji imaju najbolji odnos kvaliteta spram cene, tako da ćete i vi prema svom budžetu pronaći odgovarajuću hidromasažnu tuš kabinu. Dalje, sve što vam preostaje, jeste da uživate.

Polukružne tuš kabine

Slobodno se može reći da su polukružne tuš kabine klasičan model i da se nalaze u skoro svakom domaćinstvu. Oblik polukruga, estetski je vrlo privlačan, i kada budete ugradili ovakvu tuš kabinu, vaše kupatilo dobiće potpuno nov i moderan izgled. Biće vam potrebno par dana da se naviknete na činjenicu da se nalazite u svom „starom“ kupatilu a ne u nekom „fensi“ hotelu. 

       

Nije loše biti praktičan, i reći par reči o karakteristikama polukružnih tuš kabina. Standardne dimenzije su 80 x 80 cm, mogu imati beli alu ram ili inox sjani alu ram, sigurnosno staklo debljine od četiri ili pet milimetara, poseduju magnetne dihtung trake, imate opciju mat ili providnog stakla. Spomenimo još i mat-pleskiglas ispunu. 

Postoje i kockasti modeli, ako više volite takav oblik, a za koju god varijantu da se odlučite, estetika i funkcionalnost su zagarantovani, kao i svakodnevno uživanje u vašoj novoj tuš kabini. 

Tuš kabine bez kade

Ovo je varijanta na brzinu se istuširaj i kreni na posao. Praktične i jednostavne, pružiće vam osećaj osveženja i trenutnog opuštanja. Ovakve tuš kabine bez kade mogu se montirati direktno na pločice.

Tuš kabine sa kadom

Ovo su praktične varijante tuš kabine sa plitkom ili poludubokom kadom, dimenzija obično od 800 x 800 x 2000, ili 900 x 900 x 2000 mm. Mogu posedovati beli aluminijumski ram visokog sjaja, kao i neprozirno mat staklo debljine od 5 mm. Ovakve tuš kabine sa kadom možete naći u pravougaonom obliku, kao i polukružne. Ako vam plitka kada ne odgovara, možete uzeti tuš kabinu sa sedećom poludubokom kadom. 

Tuš kabine od kaljenog stakla

Mogu se izraditi i tuš kabine u boji, sa kaljenim staklom po meri, uz korišćenje najkvalitetnijih okova. Kaljeno staklo je debljine od šest, osam i deset milimetara. Mogućnosti su brojne, a sve iz razloga da bi vama bilo omogućeno da uživate u svojoj intimi i da je uredite onako kako vi želite.  

Tuš kabine – cena:

Cene se kreću u rasponu od 21000 do 138 000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Idi na vrh strane