Dodaj firmu

Mozaici Vučković lepljenje pločica

Mozaik u enterijeru i eksterijeru, dekoracija predmeta i prostora, radionice mozaika u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

MV Minimo keramičarski radovi

MV Minimo iz Mladenovca je tim za kompletnu adaptaciju vaših objekata i pojedinačne usluge u sklopu renoviranja, kao što su keramičarske usluge
Pročitaj više

Međuluška 100
Mladenovac, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Maksa Gradnja 2020 Beograd lepljenje pločica

Kompletne adaptacije prostora, rušenje objekata, sve vrste radova u Beogradu.
Pročitaj više


Beograd

Lepljenje pločica Đokić Saša keramičar

Keramičar Saša nalazi se na Voždovcu. Vrši keramičarske usluge, lepljenje pločica u kupatilu, popločavanje stepeništa, montažu i demontažu pločica u kuhinji i na terasi.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Pločice su veoma važan deo enterijera ili eksterijera zato je i dobro odradjeno lepljenje pločica jako vazno. Iz tog razloga ih veoma pažljivo biramo, i obraćamo pažnju kako na estetiku, tako i na materijal od koga su izrađene.

Lepljenje pločica preko pločica

Postoji više načina lepljenja pločica i jedan od njih može da bude da se nalepe pločice preko pločica. Kakav god način da se koristi, veoma je važno da majstor dobro pripremi podlogu.

Lepljenje pločica na ciglu

Jedan od načina da se pločice lepe jeste na ciglu. Cigle je potrebno temeljno očistiti od prašine i drugih nečistoća.

Lepljenje pločica na zid

Pločice se najčešće lepe direktno na zid. I u ovom slučaju važi da je pored kvalitetnog lepka i veštih ruku majstora, bitno da zid bude ravan, dobro izgletovan, kako bi pločice ravnomerno mogle da nalegnu na površinu.

Lepljenje pločica na fasadi

Pločice se lepe i na fasadu. Ovde je reč o pločicama koje će biti izložene spoljnim uslovima, tako da je važno da su izrađene od adekvatnog materijala.

Lepljenje granitnih pločica

Granit je materijal koji je izuzetno cenjen, i to najviše zbog svoje čvrstine i dugotrajnosti. U tom smislu, kupovina granitnih pločica može da se posmatra kao dugoročna investicija. Osim svega navedenog, granit je izuzetno lep i pružiće finu estetsku notu.

Lepljenje pločica na gipsane ploče

Pločice mogu da se lepe i na gipsane ploče. U građevinarstvu su posebno popularni gipsani radovi, koji umeju da budu veoma dekorativni.

Lepljenje pločica na gipsani zid

Kao što smo naveli, gipsani zidovi mogu da budu zaista različitih oblika, da imaju svodove, lukove i još mnogo toga. Dodatni ukras pružiće lepe pločice.

Lepljenje pločica na gips ploče

Kada se pločice lepe na gips ploče, prvo pravilo je da površina bude sasvim ravna i čista. Kada se taj postupak dobro odradi, pločice će biti pravilno zalepljene i postojane.

Lepljenje pločica na gips

Pločice se često lepe na gips, jer su gipsani zidovi veoma moderni usled svoje dekorativnosti.

Lepljenje pločica na gletovan zid

Kada je zid dobro izgletovan, to bi praktično značilo da je on ravan poput ogledala. Kada se pločice nalepe na tako ravnu površinu, ispunjen je prvi uslov da kranji rezultat bude zadovoljavajući.

Lepljenje pločica lepkom

U ponudi na tržištu postoje lepkovi koji su veoma kvalitetni, i uglavnom se radi o poznatim brendovima i proizvođačima. Preporuka je da ne štedite na lepku, kako bi ceo posao oko lepljenja pločica bio odrađen maksimalno kvalitetno.

Lepljenje pločica cena

Cena za postavljanje pločica iznosi u proseku od 6 do 8 evra po kvadratnom metru.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze oglašeni na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane