Dodaj firmu

Sol Glass tuš kabine po meri

Sve vrste staklarskih radova po tačnim dimenzijama. Staklene ograde, stakleni zidovi, tuš kabine. Projektovanje, izrada i montaža na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Obrenovački drum bb
Čukarica, Beograd

Tuš kabine po meri Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih ...
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Beograd

Tuš kabine po meri Rolo 011

Osnovna delatnost preduzeća Rolo 011 je prodaja, montaža i servisiranje PVC stolarije, PVC i ALU roletni, venecijanera, raznih vrsta roletni i zavesa koji će ukrasiti i zaštiti Vaš dom. Usluge izrade i ugradnje svih proizvoda vršimo u najkra...
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Tuš kabine su najčešće standardnih dimenzija, ali ponekad se javi potreba da se one izrade u željenoj veličini, a tada su to tuš kabine po meri. Ako se odlučite za ovu varijantu, budite sigurni da ćete dobiti atraktivno i funkcionalno kupatilo. 

Izrada tuš kabina po meri

Idealan izbor bi bila tuš kabina i paravana od debelog, kaljenog stakla. Stakleni paneli su debljine 6, 8 i 10 mm, koji su diskretnim hromiranim okovima (mali profili, šarke, nosači kliznog sistema otvaranja) povezani jedni za druge, zapravo za zid vašeg kupatila. Da bi fiksni delovi stakla bili dodatno osigurani i stabilni, dodaje se diskretna teleskopska šipka od hromiranog, punog mesinga.

Zidana tuš kabina

Možda nije toliko rasprostranjena, ali i ovaj oblik tuš kabine ima svoje ljubitelje. Prilikom izrade zidane tuš kabine, mora se voditi računa da su potrebni kvalitetniji materijali nego u ostatku kupatila, zbog velike količine vode kojoj će biti izloženi. 

Postoji razlika da li se postavljaju male pločice za mozaik da pokriju zid ili se koriste staklene cigle da bi se napravio zid. Pogrešno je mišljenje da je za zidane tuš kabine potrebno više prostora nego za tuš kabine u standardnim veličinama koje se kupuju gotove. Ipak, ako ima prostora, majstor će napraviti nešto veću tuš kabinu. U suprotnom, ako je prostor ograničen, zidana tuš kabina će biti manja, to jest prilagodiće se površini.

Zidana tuš kabina – iskustva

Jedna od mnogobrojnih prednosti, bila bi što kod ozidanih tuš kabina jednostavno nema skrivenih mesta koja se ne mogu dobro isprati nakon kupanja. Kada govorimo o materijalima za izradu, spektar je širok, ali zato hidroizolacija mora biti odrađena na maksimalno profesionalan način. Ukoliko se zid pravi od staklene cigle, hidroizolacija je manje bitna.

Zanimljiva činjenica vezana za staklene cigle, odnosno staklene prizme, jeste što su one veoma dekorativne, a cena im nije visoka, kako se može u prvi mah pomisliti. Mogu se kombinovati sa redovnim zidovima, tako da deo bude klasičan zid a deo napravljen od staklenih prizmi. 

Tuš kabine po meri – iskustva

Prilikom izrade tuš kabine po meri, naša preporuka je da se odlučite za sistem „ključ u ruke“. Merenje se vrši preciznim laserskim uređajima, i u dogovoru sa vama vrši se izrada panela. Najčešći rok izrade tuš kabine po meri je oko sedam dana, nakon čega majstor dolazi na vašu adresu da montira kabinu/paravan. 

Pored debljine stakla, možete birati i kabinu na klizače na točkićima, kao i peskirano, odnosno mat staklo. Ukoliko imate takve želje, može se odraditi dekor na staklu, ono može takođe biti zatamnjeno ili u nekoj određenoj boji. Takođe, ručke za otvaranje mogu biti standardne ili duguljast model. 

Zamislite svoju idealnu tuš kabinu, a profesionalci će vaše snove pretvoriti u stvarnost!

Tuš kabine po meri – cena:

Cene se kreću u rasponu od 150 do 350 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane