Dodaj firmu

Hidro saan keramika

Firmu "Hidro Saan" pronaći ćete na Čukaričkoj padini u Beogradu, u ulici Lazarevački Drum broj 17. Započevši sa svojim radom 2005. godine, težili smo ka tome da Vam omogućimo moderno uređenje Vašeg kupatila u skladu sa svetskim trendovima.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Hidro saan oprema za kupatilo

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Uselili ste se u nov stan ili ste došli do završnih radova u zidanju svoje kuće? Potrebno je vaš enterijer malo „našminkati“, doterati, ostaviti lični pečat. Gorenje keramika je dobar izbor.

Kupatilo i kuhinja su prostorije u kojima provodimo svakodnevno dosta vremena. Veoma je važno da taj ambijent bude nama prijatan, estetski dopadljiv, „na oko“ lep i privlačan. Samo to je dovoljno da stvori osećaj istinskog zadovoljstva.

Uz pomoć keramike Gorenje, možete doći do ostvarenja svojih snova o takvom domu, na jednostavan način – biranjem podnih i zidnih pločica iz širokog asortimana ove kompanije.

Gorenje pločice

Program Gorenje keramike podeljen je u nekoliko delova:

- Kuhinjsko-kupatilski program

- Podni program

- Mrazootporni program. 

Mrazootporni program je zanimljiv, u smislu da te keramičke pločice ne zadržavaju vlagu, što ih čini veoma pogodnim za ugradnju napolju, ukoliko želite da pločicama obložite prostor ispred svoje kuće, na primer. Temperature ispod nule, hladnoća i sneg, neće im smetati niti smanjivati njihovu dugovečnost.

Keramičke pločice Gorenje

I ovde možemo načiniti podelu na dve grupe:

- Presovane glazirane keramičke pločice (monokotura)

- Presovane glazirane keramičke pločice (monoporoza)

Pošto vam ovom podelom nismo rekli skoro ništa, potrudićemo se da vam približimo o čemu se zapravo radi.

  

Dakle, keramičke pločice iz prve skupine, namenjene su oblaganju podova i zidova, u prostorijama u kojima temperatura ne pada ispod 0 stepeni. Postoje kombinacije za zidove i podove, kao i posebno program za podove. 

Pločice iz drugopomenute grupe, namenjene su oblaganju zidova u unutrašnjim prostorijama koje nisu izložene niskim temperaturama. 

Pločice Gorenje - iskustva

Preporuke pri oblaganju pločica Gorenje, koje su proizvedene mono pečenjem, jesu da se mogu postavljati cementiranjem ili lepljenjem uz pomoć krstića. Preporuka proizvođača jeste da se pločice pokvase pre oblaganja, te uklanjanje prašine sa površine. Ukoliko to vaš majstor ne bi učinio, desilo bi se da prašina odbija lepak prilikom postavljanja. 

Kada postavljate pločice iz druge navedene grupe (monoporoza) biće potrebno da majstor celu pločicu natopi u vodu pre postavljanja. 

Kvalitet i moderan dizajn, tradicija i iskustvo, garantuju vaše zadovoljstvo prilikom kupovine keramičkih pločica Gorenje.

Gorenje keramika – cene:

Cene keramičkih pločica se kreću od 248 do 1377 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane