Dodaj firmu
Baterija za lavabo Clunia
8.385 din.7.546 din.
Popust 11%
Baterija za lavabo Cubo
11.040 din.9.936 din.
Popust 10%
Baterija za lavabo Gadea
9.880 din.8.892 din.
Popust 10%
Baterija za lavabo iz zida Gadea
21.770 din.19.593 din.
Popust 10%
Baterija za lavabo Klys
7.660 din.6.894 din.
Popust 10%
Baterija za lavabo Lora
12.744 din.11.469 din.
Popust 11%
Baterija za lavabo Neila
15.600 din.14.040 din.
Popust 10%
Baterija za lavabo Mena
6.500 din.5.850 din.
Popust 10%
Baterija za tuš sa termometrom
3.950 din.1.900 din.
Popust 52%

Izbor baterije za kupatilo moze u znacajnoj meri odrediti kompletan izgled vaseg kupatila. Kupatilo je veoma važna prostorija u našem domu, iz prostog razloga što tu provodimo vreme koje posvećujemo samo sebi. Takođe, bitno nam je i da naše goste impresionira lep izgled pločica, tuš kabine, baterija i slično.

Ako više niste zadovoljni kako izgleda vaše kupatilo, iznenadićete se kada vam kažemo da je dovoljno napraviti sasvim male promene, pa da ono poprimi kompletno nov look. Za početak, krenite od baterija.

Baterije za kupatilo Diplon

Naravno, pri izboru baterija, prvi kriterijum kojim ćete se rukovoditi je kvalitet. Opremanje kompletnog kupatila svakako jeste jedan od većih izdataka, ali je korisna informacija da u ponudi postoji izbor elemenata koji imaju širok raspon cena.

Kupovinom lepih baterija, modernog dizajna, vi u stvari uz pomoć efektnih detalja, menjate izgled ovog dela svog domaćinstva.

Baterije za kupatilo Grohe

Nekada davno, sve slavine ili baterije (kako ih ko zove), izgledale su manje-više isto. Danas je situacija potpuno drugačija. Baterije za kupatilo su veoma moderno oblikovane, i na neki način čine mala remek dela dizajna.

Zbog svoje relativno pristupačne cene, postaju dostupne sve većem broju ljudi, pa kada se uzme u obzir da kvalitetna baterija dugo traje, jasno je da je to ulaganje koje se kroz godine višestruko isplati.

Baterije za kupatilo Minoti

Koliko puta ste kupili jeftin proizvod, pa ste se pokajali, i da neposredno nakon montaže, morate da kupujete drugi i kvalitetniji model. Činjenica je da niko nije dovoljno bogat da kupuje jeftino, što bi značilo da svoje poverenje treba pokloniti samo proverenim brendovima, koji su dugogodišnjim prisustvom na tržištu potvrdili svoj kvalitet.

Zbog toga su Minoti baterije za kupatilo odličan izbor, pa možete da birate između mnogo različitih modela.

Baterije za kupatilo Rosan

Mnogi ljudi su ostali začuđeni time koliko je kupatilo poprimilo savremeiji izgled, kada su samo zamenili baterije iznad kade i lavaboa. Kada je dizajn u pitanju, tokom postizanja savremenih promena, najveći iskorak je predstavljala veličina crvenog ili plavog kruga, koji označava ručke za toplu, odnosno hladnu vodu.

Baterije za kupatilo Armal

Interesantno je da su ubedljivo najmodernije slavine iz kojih izlazi pljosnati mlaz vode. Oni kupci koji su ih već kupili i ugradili, kažu da je održavanje dosta lakše, iz takvih slavina voda manje prska, a estetika je zaista besprekorna.

Pored pljosnatih modela, postoje i takve baterije koje deluju elegantno i neobično, dok su neke toliko fensi da mislite da u kupatilu imate instrument iz svemirskog broda.

Baterije za kupatilo Hansgrohe

Hansgrohe baterije za kupatilo izrađene su od najboljih materijala, i prema najnovijoj industrijskoj tehnologiji. Postoji više različitih kolekcija, tako da svaka od njih nudi bogat izbor koji će sasvim sigurno zadovoljiti i najprobirljivije kupce, sa visokim zahtevima.

Baterije za kupatilo Enmon

Kada je dizajn u pitanju, vrhunsku lepotu često susrećemo u svedenoj jednostavnosti, ali i u nekim modelima koji imaju retro look. Primera radi, kupci često vole lepo izvijene cevi, bez suvišnih dodataka, koje na taj način deluju veoma efektno.

Baterije za kupatilo cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za baterije za kupatilo, zavisi pre svega od proizvođača, a potom i od modela. U tom smislu, raspon cena je od 6500 din. sve do 75000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane