Dodaj firmu

Sifoni Rubiline Enterijer

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara, Beograd

Libar Home oprema za kupatila

Libar Home je preduzeće specijalizovano za trgovinu opremom za kupatila, sanitarijama, keramičkim pločicama, opremom za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju Bogat izbor opreme vodećih proizvođača olakšaće uređenje Vašeg kupatila
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Sifoni Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Oprema za kupatila Gold

Oprema za kupatila Gold na jednom mestu nudi sve što je potrebno za uređenje Vašeg kupatila. Bilo da su Vam potrebne sanitarije, bojleri, kupatilski nameštaj ili vodovodni materijal, posetite nas i izaberite visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Oprema za kupatilo Vismax Line

Vismax Line oprema za kupatila u Beogradu nudi Vam široku paletu proizvoda najpoznatijih brendova. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor baterija za kade i lavaboe, WC šolje i daske, a poseban akcenat stavljamo na kupatilski nameštaj
Pročitaj više

Majora Ilića 5
Palilula, Beograd

Hidro saan oprema za kupatilo

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Marbomil d.o.o. - oprema za kupatilo

«MBM» je domaći brend vodovodnog materijala i opreme za kupatila. Postojimo od 1990. godine. Naši proizvodi su kvalitetni, atestirani i u skladu sa propisima EU. U sklopu kompanije nalazi se prodajni salon.
Pročitaj više

Vojvođanska 370g
Surčin, Beograd

I sifoni se nalaze svuda u kući, iako verovatno nikada ne razmišljamo o tome, dok ne dođe do nekog problema ili poželimo da kupimo novi. Sifoni za lavabo, za kade, sifoni za tuš kabine, za sudopere... Prilikom izbora sifona takođe moramo biti pažljivi i pažnju obratiti pre svega na funkcionalnost i kvalitet.

Sifon za tuš kadu

Zahvaljujući maloj ugradnoj visini, neki modeli sifona omogućavaju izuzetno nisku montažu tuš kada. Na taj način ćete moći bez problema da pristupite tušu, pošto je stepenik nizak. Sifoni koji imaju malu ugradnu visinu, bez obzira na to, odlikuju se izuzetnom priključnom vrednošću, visokim stepenom zaštite od zapušavanja i jednostavnim čišćenjem. 

Sifoni za tuš kabine

Postoje modeli koji sa obe strane imaju dihtunge koji se protežu celom dužinom i koji štite tuš kade izrađene od različitih materijala proizvoda od korozije. Uložak za sifon može da se veoma brzo ukloni rukom, da bi se omogućilo čišćenje kanalizacione cevi. Najčešća prljavština koja ovde zaluta su ostaci sapuna i vlasi kose. 

Sifoni za sudopere

Sudopere mogu biti jednodelne ili dvodelne. Spomenimo gibljivi-elastični sifon za sudoperu. Osnovni elementi ovakvog sifona su: savitljiva PVC cev prečnika 40 mm, iznutra je potpuno glatka, spolja je spiralno motana; ulivno grlo je sa rešetkom i zaptivnom gumicom.

Prednosti ovakvog sifona u odnosu na standardne su brojne. Napomenimo samo neke: lako, brzo i jednostavno se ugrađuje, kompenzuje sve netačnosti koje postoje prilikom montaže sudopere, poseduje potpunu zaptivenost, izuzetno lako se održava.

Sifoni za lavabo

Izaberite kvalitetan sifon za vaš lavabo koji će odlikovati izuzetan dizajn i sjaj koji ostaje nepromenjen sa vremenom. Ovakvi sifoni se sastoje od uspravne cevi, zidne cevi, kruga koji naleže na zid. Postoji opseg podešavanja od 60 -165 mm i razdaljina od zida oko 330 mm. 

                                  

Sifoni za kade

Sifoni za kade mogu biti izrađeni od PVC materijala i biti štelujući. Koristi se i PP materijal, sa rešetkama od nerđajućeg čelika, dugme je od metala, hromirano, metalni čep je takođe hromiran. Povezuje se kablom na navlačenje. 

Sifoni – cena:

Sifon za lavabo i sudoperu,  od 1336 do 4886 dinara.

Sifoni za kade, cene od 964, sve do 2146 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane