Dodaj firmu

Hidromasažne kade Rubiline Enterijer

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara, Beograd

Hidro saan oprema za kupatilo

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Hidromasažne kade Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Hidromasazne kade su san mnogih. Stres na poslu, gužva u saobraćaju, nervozna radnica na šalteru, neljubazan komšija... vi ste toliko napeti, da jedva čekate svoj „dom, slatki dom“. I mir u njemu. Potrebno vam je opuštanje, relaksacija... Zamišljate svoju toplu, penušavu, mirisnu kupku... 

Hidromasažna kada za par minuta odagnaće sve ove ružne osećaje, i vi ćete utonuti u pravo blaženstvo. Jer, zaista je fenomenalan osećaj kada mlazevi tople vode nežno masiraju vaše telo. 

Hidromasažne kade – prednosti

Kada već birate kadu, odlučite se za onu varijantu koja najviše pruža. Nije uvek rešenje ušteda novca. To ćete osetiti samo trenutno – a blagodeti skupljih i boljih varijanti, osećaćete kroz dugi niz godina. 

Prednosti hidromasažnih kada su brojne. Najpre, kada se potopite u ovu genijalnu kadu, vaši krvni sudovi će se proširiti i cirkulacija će se ubrzati; stres i anksioznost koje osećate, za tren će nestati; ukloniće se bolovi nastali usled artritisa, ako imate problema sa tim; prema nekim istraživanjima, nivo šećera u krvi će se spustiti za čak 13 procenata. 

Kada ste se lepo relaksirali, imaćete bolji i kvalitetniji san, jer se pod dejstvom mlazeva tople vode, stvara osećaj opuštenosti pri čemu se oslobađa hormon endorfin i vi ćete osećati divno zadovoljstvo.

Hidromasažne kade – kako izabrati?

Po obliku, hidromasažne kade mogu biti pravougaone, ugaone i oktagonalne kade. 

Pravougaone hidromasažne kade

Pravougaone hidromasažne kade naći ćete u dimenzijama od 140 x 70 cm, što su manji gabariti, sve do luksuznih varijanti, od 180 x 150 cm ili 190 x 110 cm. Uz svaku praovugaonu kadu, možete birati opcije po vašoj želji. 

Sve masažne kade se dele na:

- Hidro – vodena masaža

- Hidro/aero – vodena i vazdušna masaža.

Na svaki model hidromasažne kade može se ugraditi bilo koja od hidromasažnih opcija. Neke varijante poboljšavaju masažni efekat, a neke vizuelni užitak. 

Ugaone hidromasažne kade

One dobro koriste prostor u vašem kupatilu, do poslednjeg milimetra. Izrađuju se u nekoliko dimenzija. Možete ih naći u nešto manjim varijantama, 150 x 100 cm, do luksuznih modela, za dve osobe, 165 x 165 cm. 

Oktagonalne hidromasažne kade

Ovo je kada u najčešćoj dimenziji 175 x 175 centimetara. Samo ime joj govori da odiše ekskluzivnošću i specifičnim dizajnom. Predlaže se ugradnja dve slap slavine zbog bržeg punjenja, jer je kada veoma velikog gabarita. Ovo je pravi wellnes užitak u vašem domu!

U hidromasažnim kadama, za koju god varijantu da se odlučite, jednako će uživati i vaše telo i vaš um.

Hidromasažne kade – cena:

Za hidromasažne kade,  potrebno je izdvojiti od 64 000 do 413 000 dinara u zavisnosti od modela.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane