Dodaj firmu

Keramika Zorka Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Keramika Zorka Diplon

Neka Vaše kupatilo bude uređeno moderno i sa stilom, izaberite keramiku Diplon. Bilo da Vam trebaju podne ili zidne keramičke pločice, porcelanska ili granitna keramika, sigurni smo da ćete u našem izložbenom salonu koji obuhvata 1.500m2, pronaći sve što želite
Pročitaj više

Grmeč 1 Nova 15, Zemun
Zemun, Beograd

Oprema za kupatila Gold

Oprema za kupatila Gold na jednom mestu nudi sve što je potrebno za uređenje Vašeg kupatila. Bilo da su Vam potrebne sanitarije, bojleri, kupatilski nameštaj ili vodovodni materijal, posetite nas i izaberite visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Salon keramike Metalelektro

Salon keramike Metalelektro na preko 300 m2 izložbenog i prodajnog prostora nudi širok asortiman keramike i proizvoda za opremanje kupatila.
Pročitaj više

Kružni put 7b, put za Leštane
Grocka, Beograd

Svima nam je poznata keramika Zorka? Ako nešto ostavlja najjači utisak u vašoj kuhinji ili kupatilu, to su svakako pločice. Sa ukusom odabrane, modernog dizajna i prestižnog kvaliteta, učiniće svojom lepotom vaš dom mestom na kome će vam mnogi zavideti. 

Odluka oko toga kakve pločice kupiti, zna da bude veoma teška. Izbor pločica Keramike Zorka je tako bogat, da će vam se zavrteti u glavi, iz prostog razloga – poželećete sve da ih kupite! Kako to nije moguće, morate birati dizajn koji vam najviše „zapadne za oko“, a kvalitet je nešto što se kod Keramike Zorka podrazumeva.

Zorka Šabac

Mnogi od vas, dragi čitaoci, ni nemate godina života koliko ima Zorka Šabac, a to je preko 40 godina proizvodnje pločica. Tradicija je nešto što uvek nedvosmisleno garantuje vrhunsku profesionalnost. 

Kompanija se trudi da prati moderne trendove po pitanju dizajna. Podna i zidna keramika, su u širokom dijapazonu boja i dezena, koji idu u korak sa modom imitacije prirodnih materijala, kao što su kamen, mermer, drvo i tekstil. 

Ekološki materijali, zdrava sirovina, moderna oprema i tehnologija, još su neki činioci koji preporučuju Zorka Keramiku kao vaš izbor pri kupovini podnih i zidnih pločica. 

Zorka pločice

Spomenimo proizvodnju gres porcellanato i monoporoza, što je keramika izuzetnih tehničkih karakteristika. 

  

Gres porcellanato je vrsta keramičkih pločica koje se odlikuju veoma malim upijanjem vlage, što je odlika granitnih podova, a samim tim se stvara otpornost prema niskim temperaturama. 

U svom asortimanu, kompanija se trudi da uvek ima keramičke pločice za sve namene i za različite ukuse i najzahtevnije kupce. Stalno se rađaju nove kolekcije koje su inspirisane najnovijim svetskim trendovima u tehnološkim inovacijama kao i dizajnu.

Odgovornost i posvećenost poslu i zajedničkom cilju, prihvatanje novih izazova kao i traganje za daljim unapređenjima, pouzdanost, samo su neke od karakteristika koje preporučuju Zorka Keramiku za vaš izbor kada je u pitanju opremanje domaćinstva. 

Kao članica Asamer grupe sa sedištem u Austriji, kompanija predstavlja optimalnu mešavinu regionalne i međunarodne preduzetničke snage.

Vrhunska usluga u oblasti proizvodnje i prodaje proizvoda od keramike, uz neprekidnu brigu o kupcima, čini ovu kompaniju vašim prvim izborom.

Keramika Zorka – pločice – cena:

Cene pločica kreću se u rasponu od 940 do 2330 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane