Dodaj firmu

WC šolja i vodokotlić su nerazdvojni drugari, jedno bez drugog ne mogu da funkcionišu. Jer, voda iz vodokotlića stalno odlazi u WC šolju. Za početak krenite od činjenice da u vašem domu već postoji odvod. Jedni idu u zid, i za njih se kupuju baltik šolje, a drugi idu u pod i zahtevaju simplon wc šolje. 

                  

Ako ste ovu dilemu rešili, sada možete birati između obične wc šolje sa niskomontažnim ili visokomontažnim vodokotlićem, monobloka, gde se vodokotlić nalazi u sklopu wc šolje i stojeće ili konzolne wc šolje za sisteme sa ugradnim vodokotlićem. 

Ugradni vodokotlići

Ovakvi vodokotlići u poslednje vreme nalaze svoju široku namenu najpre zbog kvaliteta izrade, zatim zbog svog lepog dizajna i modernog izgleda, kao i zbog racionalnog korišćenja prostora. 

Ugradni vodokotlići predstavljaju klasiku među modernim instalacijama za kupatilo. Pomoću funkcije za dvokoličinsko i start/stop ispiranje, kao i podesivih količina ispiranja, ovakvi vodokotliči su „naučeni“ da štede vodu. A račun za utrošenu vodu, nikome od nas nije mala stavka među rashodima. 

Postoje ugradni vodokotlići male ugradne visine, čime se dobijaju dodatne mogućnosti u dizajniranju kupatila. Recimo, možete planirati prezidnu montažu delimične visine ili pregradni zid sa policama za kozmetiku i sredstvima za higijenu, odnosno da montirate WC šolju ispod kosine krova ili prozorskog parapeta. 

Dostupno je aktiviranje ispiranja odozgo ili čeono aktiviranje.

Vodokotlići – iskustva

Ugradni vodokotlići mogu da se montiraju direktno u čvrstu ili laku gradnju ako ne postoje strogi zahtevi po pitanju izolacije od buke. Ugradni vodokotlići bez instalacionih elemenata su posebno pogodni za podnu WC šolju ili za montažu u kupatilskom nameštaju. 

          

Takozvani, obični vodokotlići, mogu biti sačinjeni od tehničke plastike koja trajno zadržava belinu i visok sjaj. Plovni ventil je sa mesinganim priključkom, omogućava brzo punjenje i ekstremno je bešuman. Podesiva količina vode je od 6 do 9 litara. Izolacija je od stiropora koji sprečava kondenzaciju odnosno orošavanje. Brzina pražnjenja je 4, 2 sekunde, što je evropski standard. 

Izaberite takve vodokotliće koji će zadovoljiti sve potrebe vašeg domaćinstva ili poslovnog prostora. 

Vodokotlić – cena:

Cene se kreću od 2500 do 21240 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Idi na vrh strane