Dodaj firmu

Libar Home oprema za kupatila

Libar Home je preduzeće specijalizovano za trgovinu opremom za kupatila, sanitarijama, keramičkim pločicama, opremom za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju Bogat izbor opreme vodećih proizvođača olakšaće uređenje Vašeg kupatila
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Vodokotlić Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Vodokotlic Diplon

Preduzeće Diplon nudi široku paletu opreme za kupatilo, sanitarije, keramiku i kupatilski nameštaj. Pored sopstvene robne marke koja zadovoljava visoke standarde kvaliteta, naše poverenje poklonili smo najpoznatijim svetskim i domaćim proizvođačima čiji smo uvoznici
Pročitaj više

Grmeč 1 Nova 15, Zemun
Zemun, Beograd

Oprema za kupatila Gold

Oprema za kupatila Gold na jednom mestu nudi sve što je potrebno za uređenje Vašeg kupatila. Bilo da su Vam potrebne sanitarije, bojleri, kupatilski nameštaj ili vodovodni materijal, posetite nas i izaberite visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Hidro saan keramika

Firmu "Hidro Saan" pronaći ćete na Čukaričkoj padini u Beogradu, u ulici Lazarevački Drum broj 17. Započevši sa svojim radom 2005. godine, težili smo ka tome da Vam omogućimo moderno uređenje Vašeg kupatila u skladu sa svetskim trendovima.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Hidro saan oprema za kupatilo

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

WC šolja i vodokotlić su nerazdvojni drugari, jedno bez drugog ne mogu da funkcionišu. Jer, voda iz vodokotlića stalno odlazi u WC šolju. Za početak krenite od činjenice da u vašem domu već postoji odvod. Jedni idu u zid, i za njih se kupuju baltik šolje, a drugi idu u pod i zahtevaju simplon wc šolje. 

                  

Ako ste ovu dilemu rešili, sada možete birati između obične wc šolje sa niskomontažnim ili visokomontažnim vodokotlićem, monobloka, gde se vodokotlić nalazi u sklopu wc šolje i stojeće ili konzolne wc šolje za sisteme sa ugradnim vodokotlićem. 

Ugradni vodokotlići

Ovakvi vodokotlići u poslednje vreme nalaze svoju široku namenu najpre zbog kvaliteta izrade, zatim zbog svog lepog dizajna i modernog izgleda, kao i zbog racionalnog korišćenja prostora. 

Ugradni vodokotlići predstavljaju klasiku među modernim instalacijama za kupatilo. Pomoću funkcije za dvokoličinsko i start/stop ispiranje, kao i podesivih količina ispiranja, ovakvi vodokotliči su „naučeni“ da štede vodu. A račun za utrošenu vodu, nikome od nas nije mala stavka među rashodima. 

Postoje ugradni vodokotlići male ugradne visine, čime se dobijaju dodatne mogućnosti u dizajniranju kupatila. Recimo, možete planirati prezidnu montažu delimične visine ili pregradni zid sa policama za kozmetiku i sredstvima za higijenu, odnosno da montirate WC šolju ispod kosine krova ili prozorskog parapeta. 

Dostupno je aktiviranje ispiranja odozgo ili čeono aktiviranje.

Vodokotlići – iskustva

Ugradni vodokotlići mogu da se montiraju direktno u čvrstu ili laku gradnju ako ne postoje strogi zahtevi po pitanju izolacije od buke. Ugradni vodokotlići bez instalacionih elemenata su posebno pogodni za podnu WC šolju ili za montažu u kupatilskom nameštaju. 

          

Takozvani, obični vodokotlići, mogu biti sačinjeni od tehničke plastike koja trajno zadržava belinu i visok sjaj. Plovni ventil je sa mesinganim priključkom, omogućava brzo punjenje i ekstremno je bešuman. Podesiva količina vode je od 6 do 9 litara. Izolacija je od stiropora koji sprečava kondenzaciju odnosno orošavanje. Brzina pražnjenja je 4, 2 sekunde, što je evropski standard. 

Izaberite takve vodokotliće koji će zadovoljiti sve potrebe vašeg domaćinstva ili poslovnog prostora. 

Vodokotlić – cena:

Cene se kreću od 2500 do 21240 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane