O nama - SALON KERAMIKE METALELEKTRO

Preduzeće Metalelektro uspešno posluje od 1997. godine. Za to vreme stekli smo veliki broj zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali poverenje. Svojim kupcima obezbedili smo povoljne cene, kvalitetan proizvod i brzu uslugu.

Svu našu robu možete platiti gotovinom, platnim karticama i na na 6 mesečnih rata čekovima građana. Redovno organizujemo akcijske popuste na opšte zadovoljstvo svih kupaca. Imamo veoma bogat asortiman proizvoda koji sadrži preko pet hiljada artikala. Bavimo se i uslugama kao što su prodaja bojlera, prodaja tuš kabina, prodaja baterija, prodaja sanitarija i prodaja kupatilskih ormarica.

Preduzeće Metalelektro izdvaja sledeće proizvode i usluge iz svog asortimana:

Dobrodošli u salon keramike Metalelektro

Iskustva i preporuke posetilaca

28.05.2018 10:40
Svetlana Andric

Prodaja bojlera,tus kabina,baterija,kupatilskih ormancica sad mozete pronaci u salonu keramike METALELEKTRO. Sve pohvale za usluzan kadra ljudi koji tamo radi i za dobar kvalitet proizvoda koje imaju u ponudi!

07.07.2016 05:24
Ilija Radovic

Metalelektro nudi veliki izbor sanitarija i sanitarne opreme,bojlera,tus kabina ali ono po cemu su prepoznatljivi jesu keramicke plocice.Najveci izbor plocica u gradu,akcijske cene veoma povoljne.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Keramika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Salon keramike Metalelektro
  • salon keramike metalelektro,
  • salon keramike metalelektro radno vreme,
  • salon keramike metalelektro kontakt telefon,
  • metalelektro beograd