Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu PODNIH PLOCICA

Rubiline Enterijer salon keramike, kupatilske opreme i proizvoda za opremanje enterijera i eksterijera

Bulevar Kralja Aleksandra 402
Zvezdara, Beograd

Rubiline Enterijer salon kupatilske opreme nalazi se u Beogradu. Ističe se kvalitetnom ponudom materijala za završne radove u građevinarstvu, keramičke pločice, sanitarije, slavine, mozaici, kade i drugih elemenata
Pročitaj više

Libar Home keramika

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Povoljna italijanska, španska i domaća keramika očekuje Vas u salonima keramike Libar Home. Na tri lokacije u gradu možete pronaći ekskluzivne kolekcije podnih i zidnih pločica u svim klasama za Vaše kupatilo, kuhinju, terasu
Pročitaj više

Beogranit salon keramike

Vojvođanska 377a
Novi Beograd, Beograd

Pronađite sve za opremanje Vašeg kupatila na jednom mestu, posetite salon keramike Beogranit. Zahvaljujući direktnoj saradnji sa italijanskim fabrikama, možemo da ponudimo veliki izbor keramike i kupatilski nameštaj, po najpovoljnijim cenama u gradu
Pročitaj više

Noks NJ salon keramike

Cara Dušana 236, Đuje i Dragoljuba 2v
Zemun, Beograd

Noks NJ salon keramike na dve lokacije u Beogradu nudi najveći izbor keramike, sanitarija, bojlera, slavina, kupatilskog nameštaja i druge opreme za uređenje Vašeg kupatila. Ukoliko nemate sopstveni prevoz, vršimo besplatnu dostavu robe na teritoriji Beograda
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na kupovinu PODNIH PLOCICA

Listela rustik ukrojena sečena cigla - cena po m2
15 Eur 13 Eur
Listela rustik ukrojena sečena cigla - cena po m2 AKCIJA ističe za 2d 1h 18m 44s Pročitaj više
Listela rustik sečena cigla - cena po m2
15 Eur 13 Eur
Listela rustik sečena cigla - cena po m2 AKCIJA ističe za 2d 1h 18m 44s Pročitaj više
Listela Cezar pločice - cena po m2
10 Eur 8 Eur
Listela Cezar pločice - cena po m2 AKCIJA ističe za 2d 1h 18m 44s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (+3)

Keramika Gold

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Keramika Gold nalazi se u Batajnici i nudi sve za opremanje Vašeg kupatila na jednom mestu, po pristupačnim cenama. Pored najraznovrsnijeg izbora keramike, u našoj ponudi očekuje Vas i kupatilski nameštaj, sanitarije, baterije, kao i oprema za vodovod i grejanje.

Diplon keramika

Autoput 20 (Belmax centar)
Zemun, Beograd

Neka Vaše kupatilo bude uređeno moderno i sa stilom, izaberite keramiku Diplon. Bilo da Vam trebaju podne ili zidne keramičke pločice, porcelanska ili granitna keramika, sigurni smo da ćete u našem izložbenom salonu koji obuhvata 1.500m2, pronaći sve što želite

AMB keramika - maloprodaja

Tošin bunar 156-158
Novi Beograd, Beograd

Firma AMB Group vrši uvoz, veleprodaju i distribuciju italijanske i španske keramike. U ponudi su i Genesis lajsne, Starlike fugomali

Hidro saan keramika

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Firmu "Hidro Saan" pronaći ćete na Čukaričkoj padini u Beogradu, u ulici Lazarevački Drum broj 17. Započevši sa svojim radom 2005. godine, težili smo ka tome da Vam omogućimo moderno uređenje Vašeg kupatila u skladu sa svetskim trendovima.

Marbomil d.o.o. - keramika

Vojvođanska 370g
Surčin, Beograd

«MBM» je domaći brend vodovodnog materijala i opreme za kupatila. U sklopu kompanije nalazi se salon keramike velike površine gde proizvode iz našeg asortimana, kao i robu drugih dobavljača možete kupovati po najpovoljnijim cenama.

Salon keramike Metalelektro

Kružni put 7b, put za Leštane
Grocka, Beograd

Salon keramike Metalelektro na preko 300 m2 izložbenog i prodajnog prostora nudi širok asortiman keramike i proizvoda za opremanje kupatila.

Podne pločice – tako bitan detalj svakog doma. A podovi – podovi su „gospodari prostora“. I zaista, nije svejedno kako će oni izgledati. Od prostora ispred vaše kuće, preko hodnika, balkona, kupatila, kuhinje, čak i dnevne sobe... svuda ćemo zateći podne pločice.

Najpre estetika, pošto nam to prvo „zapada za oko“, a potom i kvalitet izrade, funkcionalnost, lako održavanje – sve su to stavke na koje bi trebalo obratiti pažnju prilikom odabira i kupovine podnih pločica. 

A neće vam biti lako, jer je izbor u salonima keramike zaista bogat!

Keramičke podne pločice

Bilo koji deo vašeg doma da je u pitanju, pločice se moraju uklapati u sveukupan ambijent. Ukoliko je vaš hodnik uzak, ili su vaša kuhinja ili kupatilo manje površine, svakako će vam odgovarati podne pločice svetlijih tonova. One će takav prostor vizuelno povećati i dati utisak bolje osvetljenosti, ukoliko iz nekog razloga prirodnog svetla manje ima. 

Kod podnih pločica važno je uklopiti i detalje kako bi se razbila monotonija. Na primer, jedna tamnija dekorativna pločica, romantična cvetna ili otmena minimalistička bordura, može postići taj efekat. 

Podne pločice mogu da se slažu na neki poseban način tako da vaš pod liči na neki lep mozaik. Interesantna ideja, zar ne?

Granitne podne pločice

Ovo su veoma kvalitetne podne pločice, a cena ne bi trebalo da vas zabrinjava, ako vam kažemo da su najskuplje pločice one koje morate menjati posle dve do tri godine. Ponovo kupovati materijal i plaćati majstore, svakako nije nešto što vam je potrebno. 

Paljene granitne pločice se izrađuju sa protivkliznom obradom, što je veoma važno za podove, mada su u upotrebi često i polirane. 

Italijanske podne pločice

Italijanske fabrike veoma vode računa o kvalitetu i proizvode najlepše dizajniranu keramiku. Prvi su počeli da koriste belu glinu kao sirovinu, tako da je pločica postala čvršća i dugotrajnija. 

Možete pronaći italijanske pločice u prvoj i drugoj klasi, ali bi trebalo naglasiti da samo keramika prve klase podleže garanciji od deset i više godina.

Španske podne pločice

Duh Španije u vašem domu, zašto da ne? Kvalitet materijala, izuzetna estetika, boje i moderan dizajn, izrada i motivi koji oponašaju prirodne materijale kao što su kamen, mermer, drvo – svakako će vam privući pažnju. A ako to bude vaš konačan izbor, sigurno nećete pogrešiti. 

Neka vaši podovi budu besprekornog sjaja, izuzetne estetike, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, odabirom kvalitetne podne keramike vodećih proizvođača. 

Podne pločice – cena:

Potrebno je izdvojiti od 248 do 2330 dinara za keramičke pločice, za granitne pločice, u proseku od 2000 dinara, a za italijanske i španske pločice, od 590 din. do 2990 din/m2.

*Cene su informativnog karaktera, za sve preicizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.