Dodaj firmu

Beko keramičar Postavljanje pločica

Keramičarske usluge na teritoriji Beograda. Montaža i demontaža pločica za kupatila, terase, kuhinje, holove, stepenice, objekte
Pročitaj više


Borča, Beograd

Postavljanje pločica Jug Enterijer

Preduzeće Jug Enterijer več duže od decenije bavi se renoviranjem stambenih i poslovnih objekata na teritoriji Beograda i cele Srbije
Pročitaj više

Ustanička 189, lokal 8a
Zvezdara, Beograd

MV Minimo keramičarski radovi

MV Minimo iz Mladenovca je tim za kompletnu adaptaciju vaših objekata i pojedinačne usluge u sklopu renoviranja, kao što su keramičarske usluge
Pročitaj više

Međuluška 100
Mladenovac, Beograd

Keramičar Gold

Bilo da Vam je potrebna ugradnja keramičkih pločica ili granitne keramike u Vašem kupatilu, kuhinji ili dvorištu, keramičar Gold je pravi izbor za Vas. Naš rad karakteriše velika preciznost, pedantnost, tačnost, kao i strogo poštovanje dogov...
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Postavljanje pločica Đokić Saša keramičar

Keramičar Saša nalazi se na Voždovcu. Vrši keramičarske usluge, lepljenje pločica u kupatilu, popločavanje stepeništa, montažu i demontažu pločica u kuhinji i na terasi.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Postavljanje pločica je neophodno uraditi profesionalno i kvalitetno. Pločice zaista znaju da predstavljaju svojevrstan ukras, ma gde se nalazile – da li je to kuhinja, kupatilo, hodnik, i slično, i bez obzira da li se radi o podnim ili zidnim modelima.

Postavljanje pločica preko pločica

Iz svih navedenih razloga, trudimo se da pločice pažljivo odaberemo, jer je to jedna dugoročna investicija. Pločice mogu da se postave preko pločica.

Postavljanje pločica na ciglu

Još jedan od načina da se postave pločice jeste na ciglu. Osnovno pravilo kod ovog posla glasi da površina treba da bude savršeno suva i čista.

Postavljanje pločica na zid

Svaki zid po sebi ima prašinu i mnoge druge nečistoće. Kao što smo već naveli, kada majstori pristupe poslu postavljanja pločica na zid, oni će sa njega ukloniti sve moguće nečistoće koje bi mogle da ometaju ravnomerno prijanjanje pločice na površinu.

Postavljanje pločica na fasadi

Pločice možemo da vidimo i na fasadi. To bi značilo da je reč o pločicama koje će biti izložene raznim atmosferskim uticajima, pa u skladu sa tim treba odabrati odgovarajuće materijale izrade.

Postavljanje granitnih pločica

Granitne pločice su veoma cenjene, i to zbog toga što je granit postojan, jak, čvrst i izdržljiv materijal. Osim toga, granitne pločice pružaju veoma lep estetski utisak.

Postavljanje pločica na gipsane ploče

Gipsane ploče se u građevinarstvu, i kod završnih radova, koriste sve češće. Jedan od razloga je što su one veoma zahvalne za ugradnju.

Postavljanje pločica na gipsani zid

Gipsanim zidovima konstantno raste popularnost, jer je to materijal koji dozvoljava lako oblikovanje i postizanje željenih oblika.

Postavljanje pločica na gips ploče

Gips može da ima oblike kao što su lukovi, svodovi i mnogo toga što prostoriju čini veoma dekorativnom. na gips ploče moguće je zalepiti pločice.

Postavljanje pločica na gips

Kao i uvek, pravilo je da površina na koju će biti nalepljene pločice, bude sasvim ravna, suva i čista. Kada su ta tri uslova ispunjena, i ako posao odradi iskusan majstor, vi ćete dobiti veoma dekorativan zid.

Postavljanje pločica na gletovan zid

Gletovan zid bi značio da je to površina koja je maksimalno ravna, ili što bi majstori rekli – kao ogledalo. Ovo je veoma zahvalna površina za lepljenje pločica, a pored toga, treba da bude čista i suva. Dakle, pre početka radova, uklanjaju se i najmanji tragovi nečistoće.

Postavljanje pločica na neravan pod

Ako je pod neravan, tada je potrebno da se izravna, da bi se mogle zalepiti, tj.  postaviti pločice. Postoje posebni načini kako se to postiže, i najbolje je da se dogovorite sa majstorom šta tačno želite da se odradi i kako.

Postavljanje pločica na terasi

Terasa deluje veoma dekorativno ako je obložena lepim podnim pločicama. Podne pločice su obično drugačijeg dizajna od zidnih, i uglavnom su veće površine. Pravila lepljenja su veoma slična.

Postavljanje pločica cena

Za postavljanje pločica trebalo bi izdvojiti u proseku od 6 do 8 evra po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne i tačne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane