Dodaj firmu

Libar Home keramika

Povoljna italijanska, španska i domaća keramika očekuje Vas u salonima keramike Libar Home. Na tri lokacije u gradu možete pronaći ekskluzivne kolekcije podnih i zidnih pločica u svim klasama za Vaše kupatilo, kuhinju, terasu
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Libar Home oprema za kupatila

Libar Home je preduzeće specijalizovano za trgovinu opremom za kupatila, sanitarijama, keramičkim pločicama, opremom za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju Bogat izbor opreme vodećih proizvođača olakšaće uređenje Vašeg kupatila
Pročitaj više

Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Voždovac, Beograd

Keramika Kanjiža Kerametal

Opremite Vaše kupatilo u skladu sa aktuelnim svetskim standardima, posetite salon keramike Kerametal u Beogradu. Pored matične robne marke, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor opreme, sanitarija, keramike i kupatilskog nameštaja domaćih i stranih proizvođača.
Pročitaj više

Smederevski put 39b
Zvezdara, Beograd

Keramika Kanjiza Diplon

Neka Vaše kupatilo bude uređeno moderno i sa stilom, izaberite keramiku Diplon. Bilo da Vam trebaju podne ili zidne keramičke pločice, porcelanska ili granitna keramika, sigurni smo da ćete u našem izložbenom salonu koji obuhvata 1.500m2, pronaći sve što želite
Pročitaj više

Grmeč 1 Nova 15, Zemun
Zemun, Beograd

Oprema za kupatila Gold

Oprema za kupatila Gold na jednom mestu nudi sve što je potrebno za uređenje Vašeg kupatila. Bilo da su Vam potrebne sanitarije, bojleri, kupatilski nameštaj ili vodovodni materijal, posetite nas i izaberite visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majke Jugovića 16a
Zemun, Beograd

Hidro saan oprema za kupatilo

Firma "Hidro Saan" nalazi se na Čukaričkoj padini, u ulici Lazarevački Drum broj 17, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2005. godine, kao firma koja se kvalitetom svojih proizvoda istakla u domenu svojih poslova.
Pročitaj više

Lazarevački drum 2. red 17
Čukarica, Beograd

Da li vam je poznata keramika Kanjiza? Kada se odlučimo za renoviranje svog kupatila ili kuhinje, biće nam potrebne kvalitetne pločice, modernog dizajna. Svi volimo da poverenje poklonimo preduzećima koja imaju tradiciju. 

  

Preko trideset godina pločice Keramike Kanjiža predstavljaju garanciju kvaliteta. Preduzeće se tokom dugog niza godina razvijalo, prateći moderne tehnologije i trendove u dizajnu. Proizvodni proces je skoro u potpunosti digitalizovan, čime se olakšava i ubrzava proizvodnja. 

Keramičke pločice Kanjiža

Keramika Kanjiža poseduje tri Ink Jet digitalna štampača koji učestvuju u procesu proizvodnje, čime su postavljeni visoki standardi. 

Asortiman pločica je veoma bogat i proizvodnja je serijska. Vrhunski dizajneri osmišljavaju motive na pločicama, međutim, preduzeće izlazi u susret kupcima koji imaju svoje posebne želje kako bi njihove nove pločice trebalo da izgledaju. Na taj način pločice će biti personalizovane i dizajnirane po vašem zahtevu. 

Keramika Kanjiža proizvodi suvo presovane, jednom pečene podne i zidne keramičke pločice, kao i ukrasnu galanteriju. Podne pločice možete postaviti i u vašem dvorištu, na primer, jer su otporne na izuzetno niske temperature. 

Prema načinu proizvodnje, keramičke pločice se dele na vučene i suvo presovane pločice. 

Postoji još jedna podela, a to je prema upijanju vode. U tom smislu razlikujemo upijanje vode od 0, 5 posto pa sve do preko 10 posto. 

Prema prirodi vidne površine, pločice mogu biti glazirane i neglazirane.

Prilikom kupovine pločica, neophodno je obratiti pažnju na oznaku kalibra i nijanse. U jednoj prostoriji trebalo bi postavljati isključivo pločice iste oznake kalibra i nijanse. 

Kada ste kupili pločice, majstor koji bude ugrađivao pratiće neka od uputstava proizvođača, kao što su: pre ugradnje, pločice bi trebalo uroniti u vodu radi boljeg prianjanja za podlogu; pločice obavezno treba postavljati sa fugom – minimalna fuga za zidne pločice je 3 milimetara, a za podne pločice 4 mm; podloga na koju se pločice postavljaju mora biti suva, znači ne sveže malterisana i bez strukturnih pukotina; za pločice rustikalnog tipa, karakteristična je razlika u nijansi. Iz tog razloga, pre postavljanja, preporuka proizvođača Keramika Kanjiža, jeste da se složi nekoliko metara kvadratnih kombinovanjem nijansi prema željama kupca.

Keramičke pločice Kanjiža – iskustva

Enterijeri vašeg kupatila i kuhinje, zablistaće u novom ruhu, nakon postavljanja kvalitetnih, moderno dizajniranih pločica Keramike Kanjiža, gde tradicija i iskustvo garantuju vaše zadovoljstvo izborom.

Keramika Kanjiža –pločice – cena:

Cene su u rasponu od 924 do 1189 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane