Libar Home sanitarije za kupatilo

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Libar Home sanitarije za kupatilo
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.keramika-kupatila.rs

O nama

LIBAR HOME SANITARIJE ZA KUPATILO

Privredno društvo Libar Home od 2008. godine uspešno posluje u oblasti trgovine opremom za kupatila, sanitarijama, keramičkim pločicama, opremom za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju. Naše specijalizovano preduzeće nastalo je kao logično proširenje delatnosti firme TOPLI DOM koja se već 15 godina uspešno bavi adaptacijom privatnih i poslovnih prostora, po principu „ključ u ruke“.

Ekskluzivni prodajni objekat Libar Home obuhvata 1500m2 divno uređenog prostora koji se nalazi na ulazu u Mladenovac, iz pravca Beograda, na magistralnom putu M23. Pored toga, u sklopu našeg preduzeća nalaze se još dva prodajna objekta: Libar Home Voždovac i Libar Home Jajinci, gde možete pronaći sve što Vam je potrebno od opreme za uređenje Vašeg doma i kupatila.

Neki od brendova koji se nalaze u našem asortimanu su: Diplon, Kolpa San, Yomar, Grohe, Peštan, Marbomil, Valdom, Minotti, Welle, Gorenje, Geberit, Armal, Polyagram, Zorka keramika, Dado Ceramica, Keramika Kanjiža, Ceramica Iberia, Knauf, Ceresit, Sika, Bekament, Austrotherm, Holcim, Bramac, Thermorad, KAI group, Radijator inženjering, Viadrus, Wellipool i mnogi drugi.

Iz naše ponude sanitarija posebno se izdvajaju:

Libar Home sanitarije za kupatilo karakteriše visok standard kvaliteta, funkcionalnost, lakoća rukovanja, kao i moderan dizajn koji će zadovoljiti najviše estetske kriterijume kupaca. Važno je napomenuti da je montaža sanitarnih elemenata sastavni deo naše usluge. Na taj način želimo da našim kupcima omogućimo da na jednom mestu objedine kupovinu i montažu proizvoda.

Domen našeg rada obuhvata i izvođenje svih vrsta radova, kao što su: projektovanje i uvođenje instalacija centralnog grejanja, gasnog i podnog grejanja, ugradnja klima uređaja, vodovodnih i kanalizacionih instalacija, kao i izvođenje keramičkih radova. Sve radove izvodi tim visokokvalifikovanih majstora koji poseduju dugogodišnje iskustvo u poslu, a najbolja potvrda kvaliteta njihovog rada jesu brojni individualni i kolektivni objekti, zanatski, administrativni i tržni centri širom Srbije.

U cilju zadovoljenja i najspecifičnijih zahteva kupaca, rad našeg preduzeća karakteriše kompletna uslužna, organizaciona, transportna i asortimanska fleksibilnost. Posvećeni i ljubazni zaposleni trude se da Vam svojom stručnošću i profesionalnom uslugom olakšaju kupovinu sanitarija i druge opreme za kupatilo.

Libar Home očekuje Vas na tri lokacije:

-Bulevar JNA 178, Jajinci
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-17h
nedeljom ne radimo

-Vitanovačka 18, Voždovac
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-17h
subota od 08-16h
nedeljom ne radimo

-Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Radno vreme: ponedeljak – subota od 08-20h
nedelja od 08-14h

Libar Home sanitarije za kupatilo – asortiman bez granica po pristupačnim cenama!

Pratite nas putem društvenih mreža:

Facebook:

Twitter: LibarHome

Vrste sanitarija

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Hidromasažne kade Marconio, Ugrinovačka155, Zemun, Beograd
  Minotti oprema za kupatilo, Radiofar, 11. Nova br 12, Surčin, Beograd
  Hidro saan sanitarije i kupatilski nameštaj, Lazarevački drum 17, Cukaricka padina, Beograd, Čukarica, Beograd
  Enmon sanitarije za kupatilo, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Gejzir sanitarije elektro oprema i bravarija, Vojvode Stepe 212, Voždovac, Beograd
  Diplon sanitarije za kupatilo, Autoput 20 (Belmax centar), Zemun, Beograd
  Beogranit sanitarije za kupatilo, Vojvođanska 377a, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane