Kontakt podaci za vašu firmu

Prevodilica

  • 5
5.0 | 13 ocena
Prevodilačka agencija Prevodilica pruža usluge usmenog i pismenog prevođenja, kao i sudskih tumača za veliki broj jezičkih kombinacija. Pored vrhunskog kvaliteta prevoda, našim klijentima garantujemo posvećenost, predanost, preciznost i ta...
Pročitaj više
Vranjska 4/1, (Lion)
Beograd

Vavilon prevodi d.o.o

  • 2
4.0 | 4 ocena
Agencija za prevodilačke usluge Vavilon Prevodi počela je sa radom 2014. godine sa ciljem da ponudi visok kvalitet prevoda na preko 30 jezika. Pored standardnog pismenog prevođenja dokumentacije sa ili bez overe sudskog tumača, domen rada ...
Pročitaj više
Kneza Milosa 83, Beograd
Beograd

Prevodilacka agencija BEPS Translations

  • 5
5.0 | 8 ocena
Prevodilačka agencija BEPS translations zahvaljujući profesionalnom i kvalitetnom radu stekla je veliki broj renomiranih klijenata. Postanite jedan od njih ukoliko Vam zatrebaju usluge prevođenja ( pismenog i usmenog), overe sudskih tumača...
Pročitaj više
Glavna 51 Zemun, Vladimira Popovića 38-40, Novi Beograd
Beograd

BG prevodi Prevodilačka agencija

  • 1
5.0 | 1 ocena
Prevodilačka agencija Bg se već 10 godina bavi prevodom svih vrsta dokumenata, uslugama sudskog tumača i prevoda na svim svetskim jezicima....
Pročitaj više
Bulevar Zorana Đinđića 105/lok 21
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zorica Simic
Prijateljica moja koja je zivela i radila u Holandiji imala je relativno skoro sudski spor po pitanju radno-pravnog zakonodavstva u Holandiji. Na kraju je za prevodjenje angazovala agenciju ABC prevodi i bas je bila zadovoljna.
Filip Milutinovic
Jeste da je ovo malo tezi jezik za ucenje ali nista tu posebno mene ne moze da iznenadi. Sve ostale stvari su u tom slucaju koliko samo mogu da vidim jedno samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Naravno da je po mnogo cemu ovo i vise nego dobar jezik. Mada, ne postoji dovoljno veliki broj kvalietnih i sa velikim iskustvom sudskih tumaca za njega.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovo jedan i vise nego zanimljiv jezik.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, hilandksi jezik je po mnogo cemu odlican jezik. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, ovo je odlican jezik. Ukoliko se vec za njega opredelite sigurno je samo to da se pre ili kasnije sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Meni je ovo zaista jedan jako ruzan jezik i zaista nemam neku posebnu zelju da ga naucim.
Janko Zivanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog jezika tiec, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Nikolina Pantelic
Nije problem da pronadjete nekog ko ce da vam nesto prevede na holandski jezik, vec taj neko treba da ima licencu (pecat) za to a sve to inace dosta kosta.
Petar Jankovic
Koliko je samo meni poznato, po pitanju holandkog jezika, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ostalo ipak ne treba nesto puno da vas brine.
Dusan Markovic
Meni se holandski jezik ni malo ne svidja. Nekoliko puta do sada sam slusao kako ga pricaju i odmah mogu da kazem da mi se ni malo ne svidja.
Ivan Stojanovic
Holandski jezik je ipak jezik koji u svakom slucaju moze da bude u mnogim upotrebama, sve naravno zavisi od toga za sta vam je potreban.
Jana Stankovic
Zaista, licno smatram da po pitanju holandskog jezika je ubedljivo najbolje resenje da posetite agenciju ciji je vlasnik Maksimovic Maja i da se bas na tom mestu opredelite za kvalitet.
Biljana Brankovic
Poznajem jednog veoma dborog prevodioca za holandski u agenciji Calluna.
Marko Petrovic
Koliko god vam se cinilo to nemogucim, holandski jezik nije ni malo jednostavan jezik i potrebno je da ga kvalitetno naucite kako biste mogli sa njim kvalitetno da upravljate.
Dusan Markovic
Holandija je nekada bila velika imperijalna sila i njen jezik je bio popularan sirom sveta. Sada se vec situacija znacajno promenila i primera radi kod nas postoji svega par kvalitetnih tumaca za holandski jezik.
Marta Dencevic
Prijateljica moja koja je zivela i radila u Holandiji imala je relativno skoro sudski spor po pitanju radno-pravnog zakonodavstva u Holandiji. Na kraju je za prevodjenje angazovala agenciju ABC prevodi i bas je bila zadovoljna.