Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Filip Milutinovic
Jeste ruski jezik veoma lep i populaan u poslednjih nekoliko godina kod nas. Problem je u tome sto nema iapk toliko veliki broj zainteresovanih ljudi koji su diplomirali ruski jezik a koji bi polagali strucni ispit za sudskog tumaca.
Lea Stankovic
U svakom slucaju je ovo jedan i vise nego zahtevan jezik bez kojeg se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.
Mihajlo Nastasovic
Po mnogo cemu je ovo jedan i vise nego dobar jezik za ucenje bez kojeg nema nista.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, po pitanju ovog jezika je kvalitet uvek tu negde prisutan. Nista tu po meni ne treba da vas previse brine.
Todor Markovic
Po meni je ovo odlican jezik za neku scvakodnevnu komunikaciju. Mada sa druge strane nije bas jednostavno da ga nesto puno naucite.
Marta Dencevic
Ja sam u skoli ucila ruski jezik ali sam evo vec sve odavbo zaboravila.
Janko Zivanovic
Pre svega smatram da je moje misljenje takvo da ovo nije ni malo lak jezik za ucenje.
Ljubinka Sreckovic
Ruski je prelep jezik ali je pre svega osnovni problem u tome sto se on mora debelo da kosta. Pre svega, to je jedan od osnovnih problema.
Petar Jankovic
Koliko je meni samo poznato u Beogradu i dalje postoji veliki broj razlicitih sudskih tumaca, posebno za ruski jezik. Medjutim, sve je to nesto sto jako puno kosta.
Nikolina Pantelic
Licno mislim da se ovih sudski tumaci u danasnje vreme buknalno ubijaju od posla.
Ivan Stojanovic
Ruski je zaista jedan veoma le jezik ali je ipak potrebno da se po tom pitanju opredelite za jedan kvalitet.
Jana Stankovic
Po pitanju ruskog jezika, samo treba da posetite agenciju Mediante i po tom pitanju se sigurno nemate sta vise pokajati.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potreban strucan prevodilac za ovaj jezik, onda treba da posetite agenciju Poliglotika i tamo se licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Ruski jezik je veoma lep jezik ali je generalno potrebno da se po ovom pitanju opredelite za nekog vrhunskog profesionalca. Sudski tumac je neko na koga posebno mozete da se oslonite u svakoj prilici.
Dusan Markovic
Kada pricamo o ruskom jeziku, sudksih tumaca ima veliki broj u Beogradu. U svakom slucaju, ruski jezik deca pocinju da uce jos od osnovne skole tako da mene ni malo ne iznenadjuje takva situacija.
Marta Dencevic
Rusi su nasa ''braca''. NJihov jezik mi zvucno prija, medjutim slabo ga razumem. Kada sam pre nekoliko godina morala u Rusiji da zavrsim neki posao angazovala sam profesionalnog tumaca iz agencije Poliglotika i bas sam bila zadovoljna.