Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Procedura overe dokumenata zavisi od vrste dokumenata. Sve zavisi od toga sta tacno zelite. Ukoliko pricamo o kupoprodajnom ugovoru onda je danas zakon takav da vam je za overu potreban pecat i potpis javnog beleznika.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, cesto ona nije ni malo naivna. Nije tu nesto posebno tesko da se nauci ili razume vec je problem u tome da je overa dokumenata pre ili kasnije svima potrebna kao garant jednog kvaliteta.
Lea Stankovic
Moje je licno misljenje takvo da ona u svakom slucaju zahteva jedno i vise nego posebno resenje.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, mora ona da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Po pravilu, ona moze i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Todor Markovic
Overa dokumenata je nesto sto treba i mora da se posebno plati. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
U svakom slucaju je ovo nesto sto je poprilicno skupo. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je ovo nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, obicno se u danasnje vreme overa dokumenata odvija na jedan legalan nacin, odnosno sve mora da se uradi kod notara. Medjutim, problem je sada u tome sto sve to jako puno kosta.
Petar Jankovic
Ovo svakako nije aktivnost sa kojom je potrebno da se igrate.
Nikolina Pantelic
Ovo je ipak nesto sto treba da uradite samo na nekom profesionalnom mestu. Mada, sve to moze bas onako poprilicno da kosta.
Ivan Stojanovic
Licno ako mene pitate, po pitanju overe dokumenata, najbolje je da se raspitete koje je tacno radno vreme u opstini i da se tamo na vreme pojavite kako ne biste cekali puno u redu.
Jana Stankovic
Po pitanju brze overe dokumenata, bez nekih velikih redova cekanja, najbolje bi bilo da posetite agenciju MRP editorial i da se po tom pitanju licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Sigurno je po pitanju pojedine overe dokumenata potreban jedan kvalitetan tumac. Zato treba da se obratite prevodilackoj agenciji Lana.
Marko Petrovic
Postoji u danasnje vreme dosta razlicitih agencija u kojima se na jeda kvalitetna i dobar nacin pruzaju razlicite usluge, ukljucujuci u uslugu overe dokumenata.
Dusan Markovic
bas sam skoro izmedju sebe i prodaca pravio kupoprodajni ugovor za neku zemlju. Vise ne psotoji overa u sudu vec se sada sve radi kod notara koji inace debelo naplacuju za tu svoju uslugu.
Stojance Ristovski
Procedura overe dokumenata zavisi od vrste dokumenata. Sve zavisi od toga sta tacno zelite. Ukoliko pricamo o kupoprodajnom ugovoru onda je danas zakon takav da vam je za overu potreban pecat i potpis javnog beleznika.