Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Filip Milutinovic
Pre ili kasnije mozete da dodjete u priliku da naucite grcki. Medjutim, to ne znaci da cete biti u prilici da postane sudski tumac. Za to je potrebno da polozite strucni ispit i nista vise od toga ali takvih ispita nema vise.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, naravno da je ovo i vise nego odlican jezik. Druge stvari i nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda mogle da budu.
Mihajlo Nastasovic
Sto se grckog jezika tice, sigurno je kvalitet nesto do cega cete pre ili kasnije doci. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Simona Vucinic
Po pravilu je ovo veoma znacajan jezik. Ukoliko se za njega odlucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
Todor Markovic
o pravilu je ovo odlican jezik. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se pre ili kasnije necete pokajati.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ovo je jedna posebna vrsta jezika koji nas narod veoma voli.
Janko Zivanovic
nema sta, nije ovo jezik za svakoga.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, da biste se opredelili za grcki jezik potrebno je da se zaisat odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko je samo meni poznato, grcki jezik je jedan od boljih jezika u koje po mom misljenju mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Ovo je po meni pretezak jezik, bas iz razloga alfabeta. Mislim da ja nikada ne bih mogla da ga naucim.
Ivan Stojanovic
Po pitanju grckog jezika, samo treba da se opredelite za kvalitetnog prevodioca za kojeg je pozeljno da ima neko veliko iskustvo u prevodjenju.
Jana Stankovic
Mislim da po pitanju grckog jezika, samo treba da posetite agenciju Lompar Dragice i mozete se bas tamo licno uveriti sta podrazumeva kvalitet.
Biljana Brankovic
Ukoliko posetite agenciju ABC onda cete moci da tamo pronadjete kvalitetnog sudskog tumaca za grcki jezik.
Marko Petrovic
Po pitanju sudskog tumaca za grcki jezik, potrebno je da pronadjete nekog ko ima bas diplomu iz ovog jezika.
Dusan Markovic
Postoji u Beogradu nekoliko veoma kvalitetnih sudskih tumaca za grcki jezik. To su sve tumaci koji rade po veoma povoljnim cenama u ciji kvalitet se mozete uveriti i licno ukoliko neko od tih mesta posetite tokom radnog vremena.
Marta Dencevic
Kao sto Srbi imaju obicaj da kazu, ''Grci su nasa braca''. Medjutim, jezici nam se u potpunosti razliku. Zbog toga je za neke specijalne prevodilacke poslove za ovaj jezik potreban profesionalni prevodilac.