Libar Home oprema za kupatila

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - LIBAR HOME OPREMA ZA KUPATILA


Privredno društvo Libar Home bavi se prodajom opreme za kupatila, sanitarija, keramičkih pločica, opreme za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju. Naš ekskluzivni prodajni objekat obuhvata 1500 m2 i nalazi se na ulazu u Mladenovac, iz pravca Beograda, na magistralnom putu M23.

Specijalizovano preduzeće Libar Home Jajinci počelo je sa radom 2008. godine kao logično proširenje delatnosti firme TOPLI DOM koja već 15 godina uspešno pruža usluge adaptacije privatnih i poslovnih prostora, kao što su: projektovanje i uvođenje instalacija centralnog grejanja, gasnog i podnog grejanja, ugradnja klima uređaja, vodovodnih i kanalizacionih instalacija, kao i izvođenje keramičkih radova.

U ponudi kompanije Libar Home nalazi se širok asortiman opreme za uređenje kupatila: keramičke pločice najpoznatijih domaćih i stranih proizvođača, sanitarije, kade i kabine, baterije, bojleri, kupatilski nameštaj... Pored toga, bavimo se izvođenjem svih vrsta radova po sistemu „ključ u ruke“ od strane visokokvalifikovanog tima majstora sa dugogodišnjim iskustvom u poslu, što potvrđuje veliki broj uspešno završenih kolektivnih i individualnih objekata širom Srbije.

Neki od brendova koji se nalaze u našem asortimanu su: Knauf, Ceresit, Sika, Bekament, Austrotherm, Holcim, Bramac, Diplon, Kolpa San, Yomar, Grohe, Peštan, Marbomil, Valdom, Minotti, Welle, Gorenje, Geberit, Armal, Polyagram, Zorka keramika, Dado Ceramica, Keramika Kanjiža, Ceramica Iberia, Thermorad, KAI group, Radijator inženjering, Viadrus, Wellipool i mnogi drugi.

Bilo da želite kompletno novu kupatilsku galanteriju ili neki od završnih detalja kojima ćete upotpuniti izgled Vašeg kupatila, Libar Home oprema za kupatila je pravi izbor za Vas. Raznovrsna ponuda umivaonika, vodokotlića, monoblokova, WC šolja i daski, ogledala, tuš kabina i kada, slavina, bojlera..., olakšaće uređenje kupatila i dati mu pečat Vašeg ličnog ukusa.

Iz naše ponude posebno se izdvaja kompletan program tuš kabina i kada renomiranog proizvođača Kolpa San. Pored klasičnih kada različitih dimenzija i oblika, nudimo i bogat hidromasažni program. Izaberite Libar Home tuš kabine i učinite Vaše kupatilo pravom oazom opuštanja za sve članove porodice.

Sa ciljem da zadovoljimo i najspecifičnije zahteve kupaca nudimo kompletnu uslužnu, organizacionu, transportnu i asortimansku fleksibilnost. Naši profesionalni i ljubazni zaposleni trude se da Vam svojim stručnim savetima olakšaju izbor i kupovinu opreme za kupatilo.

Libar Home očekuje Vas na tri lokacije:

-Bulevar JNA 178, Jajinci
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-17h
nedeljom ne radimo

-Vitanovačka 18, Voždovac
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-17h
subota od 08-16h
nedeljom ne radimo

-Svetolika Rankovića 106, Mladenovac
Radno vreme: ponedeljak – subota od 08-20h
nedelja od 08-14h

Libar Home – sve za Vaše kupatilo na jednom mestu!

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: LIBAR-home-doo
Twitter: LibarHome

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Oprema za kupatila
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Libar Home oprema za kupatila
  • Libar Home,
  • Libar Home oprema za kupatila,
  • Libar Home tuš kabine,
  • oprema za kupatila Voždovac,
  • Libar Home Beograd,
  • Libar Home oprema za kupatila radno vreme