Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Bez šamponjere, nema frizerskog salona. Naravno da prvo što se uradi kod svake posete frizeru jeste pranje kose, ma šta da posle toga sledi – feniranje, šišanje, farbanje... Svi mi volimo da se opustimo u udobnoj stolici i naslonimo glavu dok nam mlazevi tople vode miluju kosu, i frizer/ka nežno masira našu kožu glave... 

Kada kažemo šamponjere, pri tome mislimo na same šamponjere (glavopere) koje su izrađene od različitih materijala kao što su plastika ili keramika, zatim, šamponjere sa stolicom, te dodatnu opremu za njih kao i rezervne delove.

Šamponjere za frizerske salone

Zahvaljujući salonima koji se bave prodajom kompletne opreme za frizerske salone, sve možete pronaći na jednom mestu. To je jako bitno, jer se štedi značajno vreme, ali i trud – ne morate obilaziti gomilu različitih prodavnica.

Navešćemo nekoliko modela koji se najčešće poručuju. Najpre, crna keramička šamponjera sa stolicom i postoljem u istoj boji. Ona deluje veoma elegantno, sa visinom od 1060 mm, dužinom od 1150 mm, širinom od 570 mm. 

Dovod kao i odvod vode mogu biti sa zadnje strane i podno. Moguće je podešavanje nagiba keramike, a stabilnost ovakvom modelu šamponjere pruža podna montaža. 

Ako ne volite crnu boju keramike, uvek opciono možete birati i belu, a što se tiče same stolice, svakako ćete naći boju po svom ukusu između 18 nijansi. Boja postolja je najčešće crna, boja naslona za ruke je hrom, a tapacirung je od EKO kože. Bruto težina može biti oko 80 kg.

U ponudi imate još i modele belih keramičkih šamponjera u kombinaciji sa crnom bojom stolice i sivim postoljem. Ono na šta se uvek obraća pažnja jeste dovod i odvod vode, koji u ovom slučaju mogu biti podni i bočni. Takođe je moguća podesivost nagiba keramike. Nasloni za ruke su u hromiranoj boji, a stabilnost obezbeđuje podna montaža.

Možete birati i šamponjere bez stolice. U ovoj varijanti je dovod i odvod vode podni, možete ih pronaći u beloj boji sa hromiranom bojom stalka. Bruto težina ovakve šamponjere je oko 55 kg.

Dalje, u bogatoj ponudi se nalaze i plastične šamponjere sa stalkom. Ovakav stalak je podesiv, visine od minimalno 950 mm do maksimalne od 1350 milimetara. Dimenzije same šamponjere mogu biti oko 450 x 450 mm. Ovakva šamponjera poseduje plastični dodatak koji omogućava podešavanje nagiba. 

Rezervni delovi za šamponjere

Ovde je bitno imati na umu rezervnu slavinu za šamponjere, zglob, rezervni tuš i rezervno crevo tuša, guma za šamponjeru, kao i jastuče, koje je specijalno dizajnirano da otkloni neprijatan pritisak šamponjere na glavu i vrat tokom tretmana. Ovakvo jastuče je napravljeno od specijalne hipoalergijske pene koja se koristi u medicini. 

Jastuče ima svoje prednosti, od kojih su neke da ne upija vodu, hemijski je otporno, lako je za montažu i demontažu, i jednostavno se održava. 

Uz kvalitetnu šamponjeru i udobnu stolicu + jastuče za glavu, pranje kose će biti vrhunski užitak, kao uvertira u ostatak tretmana posle koga ćete izaći lepši i atraktivniji.

Šamponjere – cena:

Cene šamponjera se kreću od 5500 dinara, koliko je potrebno izdvojiti samo za glavoper, bez stolice, pa sve do 59000 dinara, za set koji sadrži stolicu, tuš, bateriju, keramički glavoper.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane