Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Vikleri za kosu nikada nece izaci iz mode. Njihovo veličanstvo – lokne. Bujna, lepršava, nemirna kosa, želja je mnogih žena. I nestašni uvojci koji padaju preko lica, deluju tako izazovno pripadnicima jačeg pola, koji će svakako obratiti pažnju na vas. Stoga ne čudi da dame često traže uslugu pravljenja lokni u svojim omiljenim frizerskim salonima.

Možete vi to i same, ali... Zamislite da se spremate u poslednji čas na neki važan događaj, kao što je koktel ili večera. Pokušavate same da uz pomoć viklera dobijete željeni oblik kose, trudite se, mučite se, i na kraju – to je samo jedna loša, neugledna frizura. 

Pretpostavimo da će vas, kao redovnu mušteriju, u hitnom trenutku svakako primiti vaš frizer, pa je stoga uvek bolje i sigurnije rešenje da oblikovanje kose uz pomoć viklera prepustite profesionalcima. A vi samo da uživate u svojoj frizuri.

Vikleri za frizerske salone

Uvijanje kose viklerima predstavlja klasičan način oblikovanja kose. Uz pomoć viklera, mogu se dobiti izuzetno privlačne frizure, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Današnji vikleri su obično napravljeni od gume i plastike, mogu biti različitih veličina i dizajna. Shodno vašim željama koje se tiču oblikovanja frizure, kao i tipa vaše kose, frizer će odabrati prave viklere za vas. 

Kosa mora posedovati određenu dužinu, kako bi upotreba viklera bila moguća, odnosno da se pramenovi mogu obmotati oko njega. Zahtevana dužina kose zavisi od veličine viklera (valjka). Za viklere koji imaju veliki prečnik, potrebno je da imate kosu čija će dužina biti najmanje do ramena. 

Možda želite velike lokne ili uske lokne? U tom slučaju, koristiće se vikleri velikih prečnika ili mali vikleri, za uzane loknice.

Tanki vikleri su najbolje rešenje da vam frizer napravi lepo definisane lokne, pa će one izgledati veoma živahno. 

Vaš frizer može izabrati varijantu da ne urola viklere do korena vaše kose, pa će ona u blizini korena ostati ravna. Lep utisak ostavlja kosa koja pada pravo do nivoa ušiju. 

Korišćenje viklera različitih veličina, učiniće vaše lokne veselijim i življim, i utisak će biti izvanredan.

Vrste viklera za kosu

Spomenimo samolepljive viklere, sunđer viklere, plastične viklere sa gumicom kao i twister viklere.

Oni nam dolaze u različitim veličinama i bojama, na primer, sunđer viklere možete pronaći u pakovanju od 12 komada, dok se plastični vikleri sa gumicom koriste pri pravljenju mini val frizure.

Slike lepotica sa naslovnica raznih magazina, sa nestašnim kovrdžama, svakako mame i vas, da uz upotrebu viklera u svom omiljenom frizerskom salonu, zablistate u punom sjaju na nekom važnom događaju, ili jednostavno - da budete lepe svakoga dana.

Vikleri za kosu – cena:

Cene se kreću od 161 din. do 347 dinara za samolepljive viklere, zatim, od 177 do 219 dinara za sunđer viklere; plastični vikleri sa gumicom, od 135 do 215 dinara i twisteri od 370 do 526 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane