Dodaj firmu

Servis solarijuma potreba je svakog salona koji u radi koristi solarijum. Solarijumi su odavno postali deo svakodnevnice pripadnica lepšeg pola širom sveta, iz prostog razloga što je tako neodoljivo imati ten boje čokolade, koji mami poglede i uzdahe, gde god da se pojavite.

Da biste postigli takav look, dovoljno je da redovno posećujete svoj omiljeni salon lepote i da uživate u tretmanu osunčavanja svog lica i tela.

Zbog toga vam solarijumi u kozmetičkim salonima uvek stoje na usluzi. Ipak, nije nemoguće da se solarijum pokvari iz nekog razloga, da neki deo zakaže i da je aparat privremeno nemoguće koristiti. Zato je važno da vlasnici salona znaju kome mogu da se obrate, da bi se kvar efektno sanirao, a njihovi klijenti neometano mogli da koriste usluge.

Popravka solarijuma

Na našem tržištu posluju fimre koje obavljaju popravke solarijuma, odnosno pružaju sve vrste servisiranja, bez obzira o kom modelu, tipu ili marki uređaja se radi. Servis solarijuma se vrši kvalitetno, u najkraćem roku, a korisno je imati informaciju da spomenute firme obavljaju i redovno održavanje solarijuma, ili nekog drugog uređaja ili UV aparata.

Da li ste se nekada zapitali šta to majstore čini tako efikasnim prilikom popravki? Tajna je u tome što oni kroz dugi niz godina prate određene mane koje aparati imaju, i koje se tiču same konstrukcije. Pri tome se posmatraju i delovi zbog kojih najčešće nastaju razne neispravnosti.

Sve to znači da šta god da nije u redu sa vašim solarijumom, kvar se može brzo dijagnostikovati i ako je potrebno da se zameni neki deo, gotovo je sigurno da servisi solarijuma u svojim magacinima imaju baš taj deo.

Međutim, ponekad se dešava da poslušnost otkaže neki delić koga trenutno nema na lageru, pa se servisi obraćaju stranim dobavljačima, tako da rezervni deo stiže u najkraćem mogućem vremenskom intervalu.

U drugim situacijama može da se dogodi da vaš solarijum radi odlično, ali da ste ga nabavili pre više godina. Standardi u svetu lepote se stalno menjaju, i ako želite da budete u toku, svakako morate da propratite sve trendove. U tom smislu, moguće je da želite da solarijum prilagodite savremenim kriterijumima, pa je često za to dovoljno da ugradite nove lampe.

Možete se odlučiti za zamenu držača lampi ili za optimalnije hlađenje uređaja i slično.

Servis solarijuma – iskustva

Svaki proizvođač solarijuma predviđa određene prepravke, zahvaljujući čemu se postižu mnogo bolji efekti sunčanja, a najbolji deo priče je da pri tome ne morate da brinete o radnom veku ili funkcionalnosti vašeg solarijuma.

Često se događa da se vlasnici salona lepote obrate serviserima jer žele da zamene dotrajale lampe. Pri tome, stara lampa će se zameniti novom i originalnom, a što je najvažnije, to su tehnološki napredniji modeli od lampe koju ste imali.

Na izvršene usluge ćete dobiti garanciju, kao i opis tehničkih karakteristika lampe, što će vam sve značiti da biste znali kako da najispravnije koristite lampu za solarijum.

Na web prezentacijama firmi koje se bave servisiranjem solarijuma, prikazani su i razni modeli lampi koje možete da poručite, pa je moguće izabrati čokoladne lampe, ekrane za lice i razne druge tipove uređaja koji obećavaju prelepi preplanuli ten.

Servis solarijuma – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za servis i popravku solarijuma, zavisi od vrste kvara, odnosno da li je potrebno da se neki deo zameni novim i slično.

Zbog toga je najbolje da se obratite na brojeve telefona servisa solarijuma, i da zakažete dolazak majstora koji će putem pregleda uređaja ustanoviti i konačnu cenu za uslugu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane