Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Svaka dama ima svoje četke za kosu, koje koristi u kućnoj režiji. Naravno da su takve četke obične, nisu profesionalne, i sa njima ne možete dobiti željeni oblik frizure, ma koliko se trudili, plus činjenica da vi niste stručni frizer.

Iako vi dobro poznajete svoju kosu, vaš frizer je poznaje još bolje i zna kakav joj je tretman potreban, i sa kakvim profesionalnim četkama će to postići.

Četke za salone

Kada opremate svoj novi frizerski salon, četke će biti neizostavni deo opreme. Saloni koji se bave opremnjem kozmetičkih i frizerskih salona, nude vam sve na jednom mestu, što je izuzetno pratkično. Tu ćete pronaći velik izbor četki za kosu, vodećih svetskih proizvođača.

Spomenimo četku za feniranje sa prirodnom dlakom divljeg vepra. Za dugu i gustu kosu, ovakva četka će biti idealna, kao i za postizanje volumena od korena do vrha dlake, svejedno da li se kosa ispravlja ili uvija.

Četke za feniranje

Ovakve četke mogu biti termalne keramičke, ovalne, četvrtaste, zatim četke za raščešljavanje, kao i za stilizovanje. 

Pozabavimo se prvo pomenutom termalnom keramičkom četkom, koja je savršena za feniranje, jer poseduje veliku keramičku cev koja zadržava toplotu fena, što je važno prilikom fiksiranja frizure. Otvori na cevi omogućavaju ravnomerno strujanje vazduha, kao i cirkulisanje toplote u korenu kose, što sve omogućuje dodatni volumen. 

Iglice različitih veličina će poslužiti za optimalno stilizovanje, a ergonomska drška će omogućiti frizeru maksimalno udobno držanje. Sa ovakvom četkom postižu se i efekti ispravljanja kose i eliminacije statičkog elektriciteta.

Profesionalne četke za frizerske salone

Četke za stilizovanje kose, poseduju iglice sa zaobljenim vrhom, nežno oblikuju kosu čineći je sjajnom. Ovakva četka se jednostavno čisti i biće izuzetno dugotrajna. Njom možete tretirati sve dužine kose, a savršena će biti za kosu šišanu u slojevima, šiške i paž frizure.

Četke za feniranje sa prirodnom dlakom, odlične su za rad sa dugom i extra dugom kosom, odnosno za stvaranje volumena na srednjim dužinama. Zahvaljujući prirodnim dlakama, stvara se efekat glatkog finiša na feniranoj kosi. Omogućena je maksimalna kontrola oblikovanja, dok je sama ručka četke presvučena slojem koji ne klizi.  Četke imaju profesionalni dizajn  kao i ručnu završnu obradu.

Za oblikovanje kose, odlično će poslužiti četke koje će precizno i detaljno dati oblik kosi. One imaju posebno dizajniraju ručku koja služi za jednostavno odvajanje pramenova.

Na kraju, zaključićemo da četke koje vi imate kod svoje kuće, nisu ravnopravni konkurenti profesionalnim frizerkim četkama za feniranje, oblikovanje i stilizovanje kose, stoga prepustite svoju frizuru iskusnim majstorima, da biste dobili maksimalne estetske efekte.

Četke za kosu – cena:

Raspon cena je od 950 din. do 1550 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane