Dodaj firmu

Kozmetički aparati Vertona

Kompanija “Vertona” nalazi se na Vračaru. Bavi se profesionalnim kozmetičkim aparatima, njihovim uvozom, prodajom i projektovanjem.
Pročitaj više

Sazonova 48
Vračar, Beograd

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Jasno nam je cemu sluze kozmetički aparati. Do lepog lica i tela ne dolazi se tek tako lako. U tu svrhu, potrebni su i određeni aparati. Sve ovo govori u prilog tome, da ne možete sami adekvatno negovati sebe, već su za to potrebna stručna lica, ako želite da sve bude cakum-pakum.

Aparati za kozmetičke salone

Dakle, šta se sve to koristi u službi naše lepote? U salonima, nalaze se aparati za sprovođenje različitih masaža, toniranje kože, oblikovanje tela, mikrodermoabraziju, korekciju bora, epilaciju, stimulaciju cirkulacije...

Sve aparate koji se koriste možemo podeliti na aparate za tretmane lica i aparate za tretmane tela. 

Spomenimo najpre aparat koji služi mikrodermoabraziji, pri čemu se otklanjaju mrtve ćelije sa površine kože, a pri svemu tome se pospešuje regeneracija tkiva. Fleke, ožiljci, strije, plitke bore, proširene pore i ostali nedostaci na licu, ovom metodom i aparatom biće uklonjeni.

Podmlađivanje kože, hidratacija tkiva kao i revitalizacija, biće postignuti uz primenu aparata za mezoterapiju. Reljefasti ožiljci, akne, zatezanje kože stomaka, butina, ruku, podbratka; tretman osetljive kože kao i ujednačavanje tena i eliminacija fleka, usluge su koje možete dobiti u vašem omiljenom salonu lepote uz primenu aparata za mezoterapiju.

Spomenimo aparat za radiotalasni lifting. To je generator radio talasa vrlo visoke frekvencije, koji izuzetno blagotvorno deluju na vašu kožu. Toplota se akumulira duboko u dermisu, ubrzava se lokalni krvotok, stvara se novi i regeneriše se postojeći kolagen i elastin.

Primenom aparata za ultrazvučnu kavitaciju, postiže se redukcija celulita, intenzivna redukcija svih masnih naslaga. Rezultati će biti vidljivo mršavljenje, kao i oblikovanje tela; stimulišu se metabolizam i mikrocirkulacija.

Aparati za kozmetičke salone - iskustva

Spomenimo još i aparate na bazi galvanskih struja, čime se ubacuju hranljivi sastojci u kožu, uspostavlja se potreban stepen kiselosti, i ubrzava se cirkulacija.

Aparat za elektromišićnu stimulaciju, radi tako što izaziva mišićne kontrakcije, zahvaljujući mikro strujnim impulsima. Tim putem dolazi do povećanja energetske potrošnje, prvo iz mišića, a potom i iz okolnih masnih naslaga.

Tu je i infrared ćebe, čijim tretmanima se poboljšava metabolizam, cirkulacija krvi, smanjuje se rizik od krvnog ugruška, kao i povišen krvni pritisak, poboljšava se elastičnost arterijskih zidova, kao i imuni sistem, smanjuje se bol koji je rezultat artritisa, umanjuje se celulit...

Svi mi želimo da budemo večno mladi, u tu svrhu poslužiće nam solarijum protiv starenja. To je sasvim nov proizvod u terapiji uz pomoć svetlosti. Rezultati su vitalnost, mladolika koža, kao i snažniji osećaj fizičkog blagostanja. 

Postoji još dosta različitih aparata koji se koriste u kozmetičkim salonima za negu vašeg tela i lica, a svima je svrha ista – da ostanemo što duže mladi i lepi, atraktivni i privlačni – redovnim tretmanima to se i zaista može postići!

Kozmetički aparati – cena:

Aparat za elektromišićnu stimulaciju, u proseku od 86870 din, preko 468 000 din. za aparat za mezoterapiju, zatim, 539 000 za aparat za kavitaciju, 152 500 dinara za aparat za mikrodermoabraziju, 225600 dinara za aparat za radiotalasni lifting, i za infrared ćebe potrebno je izdvojiti u proseku 37900 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane