Kontakt podaci za vašu firmu

Planeta kozmetike

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Planeta kozmetike predstavlja najkvalitetniju kozmetiku za Vaš salon ili ličnu upotrebu. U našoj ponudi očekuju Vas kompletne linije proizvoda brendova Mystic Nails, Belita&Vitex i Liv Delano, koje karakteriše najbolji odnos cene i kvalite...
Pročitaj više
Vranjska 8, lok.br.3
Beograd

Kiki Style

  • 1
5.0 | 4 ocena
Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu. Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…...
Pročitaj više
Prilaz 62, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Matija Lukic
Kvalitetne kadice za pedikir se mogu kupiti vec po ceni od oko 9000 - 10000 dinara. pri tome, svi vi koji planirate da pocnete da se bavite ovim poslom, morate da znate da postoji dosta zena koje dobro placaju ali zahtevaju vrhunski kvalitet.
Filip Milutinovic
Svaka kadica za pedikir mora da ima neku svoju posebnu cenu. Ukoliko se vec i odlucite za tako nesto sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
Lea Stankovic
Ukoliko pricamo on nekom kvalitetu, onda ga kadice za pedikir u svakom slucaju imaju. Mada, svaki dobar kvalitet naravno da treba da bude pracen i sa odgovarajucom cenom.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, u svakom slucaju su ove kadice nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Po meni one u svakom slucaju mogu da budu nesto mnogo lose. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sto se ovih kadica tice, pre ili kasnije sigurno treba da se odlucite za kvalitet sve drugo je po meni mnogo losije resenje.
Marta Dencevic
Kako goda da okrenete, ovo su posebne kadice. Bitno je samo da se odlucite za kvalitet.
Janko Zivanovic
U pocetku ove kadice moza i jesu nesto skuplje. Medjutim, na kraju te cene mogu da ispadnu zaista i vise nego korektne.
Ljubinka Sreckovic
Najvaznija stvar koju treba da imate kada radite neki posao je kontinuitet u dobrom i savesnom radu.
Petar Jankovic
Licno mislim da je ovo posebna vrsta kadica. Samo treba da kupite bas neku kvalitetnu a ne da nesto posebno stedite novac.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih kadica, samo treba da posetite neko profesionalno mesto u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ovo je svakako jedan od sastavnih delova oprema u ciji kvalitet zaista nemate razloga sumnjate i u koji mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Po pitanju kvlaitetnih, a opet cenovno pristupacnih, kadica za pedikir, samo treba da posetite kozmeticki salon Vox TRade i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Verujte mi kada vam kazem da vam bas niko nece dati ispravan savet ili bar savet u koji mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne kadeice za pedikir, onda bi su svakom slucaju najbolje resneje za vas bilo da se posavetujete sa nekim proverenim kozmetickim salonom.
Biljana Brankovic
Mislim da niko ko se bavi ovom poslom ne treba da stedi na opremi za pedikir, ti naravno mislim i na adekvatne kadeice za pedikir. U svakom slucaju pricamo o dosta novca koji je potrebno investirati ali u svakom slucaju svaki dinar kasnije moze dosta da se isplati.
Jovana Milinkovic
Kvalitetne kadice za pedikir se mogu kupiti vec po ceni od oko 9000 - 10000 dinara. pri tome, svi vi koji planirate da pocnete da se bavite ovim poslom, morate da znate da postoji dosta zena koje dobro placaju ali zahtevaju vrhunski kvalitet.