Dodaj firmu

Planeta kozmetike

Planeta kozmetike predstavlja najkvalitetniju kozmetiku za Vaš salon ili ličnu upotrebu. U našoj ponudi očekuju Vas kompletne linije proizvoda brendova Mystic Nails, Belita&Vitex i Liv Delano, koje karakteriše najbolji odnos cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Vranjska 8, lok.br.3
Zvezdara, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Kadice za pedikir je osnovni alat za ovu namenu. Ne tako mali broj ljudi, i muškaraca i žena, neguje svoja stopala tako što ih samo opere, a ona potom nestanu u mraku čarapa i cipela. Zapitajte se – da li vaša stopala zaslužuju bolje?

Ako je odgovor da, onda bi trebalo da znate i to da je potrebno raditi pedikir u proseku jednom mesečno leti, a zimi najmanje jednom u dva meseca. Pedikir podrazumeva natapanje vaših umornih stopala u toploj kupki sa dodatkom mirišljave morske soli, uz blagu vibro masažu. Kada dođete umorni sa posla, i sebi priuštite ovakav tretman, to izgleda ni manje, ni više, nego božanstveno!

Kadice za pedikir – iskustva

Naravno, ceo navedeni postupak se obavlja u kadici za pedikir. Ovo je masažna kadica, koja ima kapacitet od 23 litara vode i podesivi tajmer. 

Vaše noge će uživati u toploti vode, koja može iznositi od 35 do 47 stepeni. Dodiruje se trista masažnih tački u zoni stopala, što stvara utisak savršene prijatnosti i opuštanja.

Samo telo pedikir kadice ima duple zidove, a postoji mogućnost O3, odnosno ozonske sterilizacije. 

Tajmer se može podesiti od jednog do šezdeset minuta. Kadica poseduje vibracionu funkciju, a takođe i Jacuzzi sistem, odnosno sistem izlaznih mehurića, i to će biti prava banja za vaša stopala!

Kadica ima i određene dodatke za pedikir tretmane, kao i zaštitu od proklizavanja. 

Postoji sistem za odvođenje vode, kao i za cirkulaciju zagrejane vode. Tu je i digitalni LED displej, a sama kadica za pedikir je lagana, i teži svega pet kilograma, dok je dužina kabla za napajanje oko dva metara. 

Kadica može posedovati i infracrvenu funkciju, a masažeri stopala mogu biti elektrorotirajući. 

Tu je i neizostavni kamen za pete, koje su svima „bolna tačka“ stopala. Neke kadice poseduju i loptice za masiranje stopala.

Kadicu ćete lako moći da prenosite, jer na sebi ima točkiće za jednostavniji transport.

Priuštite sebi kompletan tretman kod vaše pedikir dame: pored relaksiranja u toploj kupki, rešite se zadebljane kože, uklonite bolne žuljeve i kurje oči, zanoktice; neka vam nokti budu ispolirani i lepo oblikovani; piling stopala, zatim masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja, kao i na kraju lakiranje noktiju, dovešće vaša stopala do savršenstva, a sve to mnogo govori o vašem odnosu prema sopstvenom telu.

Kadica za pedikir – cena:

Cena kadica za pedikir u proseku se kreće između 9000 i 10000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teskta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane