Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Berbernica Old Time Barber Shop

Bilo da želite novu frizuru ili sređivanje brade, berbernica Old Time Barber Shop je prava adresa za Vas. U unikatno dizajniranom enterijeru u naselju Belville dočekaće Vas vrhunski tim frizera koji nudi sve vrste muškog i dečijeg šišanja, kao i stilizovanja kose i brade…
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14lj, (lokal 14, Belville)
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Mašinica za šišanje je najkoriniji alat muskih frizera. Nekada davno, muškarci su bili šišani tako što im njihova lepša polovina, majka ili sestra, stave lonac na glavu i samo ošišaju čuperke što vire. Ovaj naš tekst će biti više u fazonu pesme „Majka Muju šišala na struju“. Šalu na stranu, današnji moderni i savremeni muškarci, veoma veliku pažnju posvećuju svojim frizurama, gde svaka dlaka mora biti na svom mestu. Ili to nije „to“. Kriterijumi modernih look-ova su izuzetno podignuti.

Te trendove, naravno, u stopu prate ekskluzivni frizerski saloni. Mašinica za šišanje je obavezan rekvizit koji se koristi mnogo puta u toku dana, i biće „glavni krivac“, uz vešte ruke frizera, za to što imate perfektnu frizuru.

Profesionalne mašinice za frizerske salone

Pre 90 godina proizvdena je prva mašinica za šišanje. Od tada, do sada, iskustvo je postavljalo sve više i više kriterijume. 

Profesionalne (berberske) mašinice za šišanje nude mogućnosti skraćivanja dugačke, guste i mokre kose. Poseduju snažni rotacioni motor sa nekoliko brzina rada. Tehnologija legure cinka smanjuje zagrevanje motora a patentirani izolatori vibracije pomažu pri apsorbovanju vibracije i buke.

Moderna tehnologija omogućava mali utrošak električne energije, a pri tom postoji velika snaga motora. 

Takođe, postoje pomoćne berberske salonske mašinice. Namenjene su pravljenju prelaza ili završnom stilizovanju. Ovakve mašinice su elektromagnetne i poseduju podesiva sočiva.

Spomenimo bežične mašinice za šišanje. One koriste Li-Ion bateriju, autonomija rada baterije je do dva sata. Takođe, postoji mogućnost rada sa kablom, i ovakve mašinice su namenjene umereno frekventnoj upotrebi. 

Frizeri će bežičnu mašinicu koristiti prilikom manje zahtevnih šišanja. Poseduju elektromagnetni motor, kao i dve brzine sečenja. Često se mogu pronaći sa japanskim sečivima. 

Dodaci za profesionalne mašinice

Pod dodacima, obično se misli na rezervni nož za mašinicu. Ovakvi noževi su jednostavno zamenljivi, tako što se nož postavi u za to predviđeno mesto, zatim se nanese ulje, pa se mašinica uključi u kratkom trajanju od 30 sekundi, kako bi se ulje ravnomerno rasporedilo celom površinom oštrice.

Takođe, u grupu dodataka spadaju i univerzalni češljevi. To su specijalno dizajnirani češljevi koji odgovaraju svim tipovima mašinica. 

Pribor za mašinice

Već smo spomenuli ulje za  mašinice, navešćemo još i sredstvo za zaštitu noževa, koje može biti i u spreju, zatim tečnost za pranje noževa, univerzalni sprej za čišćenje i podmazivanje mašinice, plastična kutija za noževe, kao i torbica za mašinicu.

Uz pomoć svih ovih modernih aparata, a u rukama veštih frizera, ne može se omanuti u izgledu frizure, baš onakvom kakvu ste zamislili. Sada ćete se u to uveriti i sami kada se pogledate u ogledalu.

Mašinice za šišanje – cena:

Cene se kreću od 7790 din. 20200 dinara za profesionalne mašinice za šišanje, a kada je reč o noževima, njihova prosečna cena je oko 1400 do 3500 dinara. Univerzalni setovi češljeva, u proseku oko 2000 dinara.  

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane