Kontakt podaci za vašu firmu

Kiki Style

  • 1
5.0 | 4 ocena
Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu. Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…...
Pročitaj više
Prilaz 62, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Zorica Simic
Moja frizerka ima fanstasticne makaze za sisanje. Pod ostricom se tacno oseti kako se kosa sisa. Veoma sam zadovoljna. Zbog toga svima mogu da preporucim frizerski salon Kiki Style iz Zemuna.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ove makaze mogu zaista da budu izuzetno dobrog kvaliteta i nista tu po meni vise ne moze da me iznenadi. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim jednom cisto gubljenje vremena.
Stojance Ristovski
kako god da okrenete, nisu ni malo jeftine i nista tu posebno ne treba da vas cudi.
Jovana Milinkovic
Ukoliko nsto vredi u celoj prici onda su to makaze za sisanje.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju su makaze nesto sto debelo treba da se plati. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Ako su makaze dobre onda sisanje bukvalno ide samo od sebe.
Filip Milutinovic
Naravno da su makaze za sisanje bas onako skupe ali ako i mislite da kupte nesto sto je bas onako kvalitetno onda to i ne treba da vas previse cudi.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, moja frizerka ima bas onako dobre makaze za sisanje.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su licno ovo veoma dobre makaze. Ukoliko se vec za njih odluite, sigurno se necete pokajati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Lea Stankovic
Moje je licno misljenje da sto se tice makaza za sisanje, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Todor Markovic
Dzabe ako debelo platite makaze za sisanje ukoliko sa njima ne umete da radite.
Simona Vucinic
Ukoliko ste se vec resili da kupie makaze za sisanje, onda vec treba da kupite bas neke koje su kvalitetne kako bi sa njima mogle da postignete najbolji efekat.
Janko Zivanovic
Po mom misljenju veoma je bitno da znate da je potrebno da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, samo biste po pitanju makaza sa sisanje trebali da se posavetujete sa nekim strucnim licema u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Petar Jankovic
Po pitanju kvalitetnih makaza za sisanje, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nisat po tom pitanju ne treba da brinete.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju makaza za sisanje, imam osecaj da su u frizerskom salonu Estilo Arte one nekada bas carobne i da sa njima svasta nesto moze da se uradi.
Ivan Stojanovic
Ne treba po meni bas tako sve u danasnje vreme banalizovati i kriviti iskljucivo jednu stranu.
Nikolina Pantelic
da e sad bih mogla da se nadovezem na prethodni komentar. Cesto se desi I desava, a svedoci smo toga poslednjih dana da sami lekari cesto naprave odredjene propuste.
Marko Petrovic
Kao sto lekar mora da ima kvalitetan aparat za merenje krvnog pristiska tako i frizer mora da imate kvalitetne makaze za sisanje.
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebno kvalittne makaze za sisanje, onda je najbolje da kupite neke koje su od nerdjajuceg celika kako biste mogli na sto bolji nacin da ih upotrebite i dobijete najbolji mogu efekat.
Jana Stankovic
Voema je bitno kakav izbo makaaz za sisanje mozete da napravite. Ukoliko se odlucite da otvorite frizerski salon, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da na pravi nacin i isti opremite sa makazama. Makaze mogu da budu veoma skupe ali su pravilna osnova svakog rada.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite da kupite kvalitetne makaze za sisanje, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite radnju koja se zove Una Cosmetics. To je radnja koja se izmedju ostalog bavi i veleprodajom robe za kozmeticke salone.
Marina Zivkovic
Moja frizerka ima fanstasticne makaze za sisanje. Pod ostricom se tacno oseti kako se kosa sisa. Veoma sam zadovoljna. Zbog toga svima mogu da preporucim frizerski salon Kiki Style iz Zemuna.