Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Ako opremate svoj novi frizerski salon, pored frizerskih stolica, ogledala, polica, kolica, svakako nećete moći da radite bez makaze za šišanje, koje su na neki način sinonim za frizerski zanat. Međutim, danas je šišanje i feniranje, oblikovanje i stilizovanje frizura postalo mnogo više od zanata – danas je to umetnost.

Često se dešava da dama koja uđe u salon, kada iz istog izađe, često i samu sebe ne može da prepozna. Nova frizura, atraktivno i moderno ošišana i oblikovana kosa, to znači potpunu transformaciju.

Makaze za frizerske salone

Naravno, biće vam potrebno više vrsta makaza, jer je svaka frizura drugačija, kao i želje i potrebe vaših mušterija. Dobro je znati, da danas postoje saloni koji se bave prodajom celokupne opreme za frizerske i kozmetičke salone, pa sve možete završiti na jednom mestu, bez šetanja po gradu, a takođe kupovinu možete obaviti i online.

Web prezentacije ovakvih salona su izuzetno lepo osmišljene, sa detaljnim prikazom, slikom i opisom proizvoda koji vam je potreban.

Počnimo od makaza za klasično šišanje. One poseduju mikrozupce, i izrađene su od izuzetno kvalitetnog nemačkog čelika. Na sebi imaju dodatak za mali prst, koji po potrebi možete skinuti ili ponovo staviti.

Dalje, možete birati makaze za klizno šišanje. One su bez mikrozubaca, takođe izrađene od kvalitetnog čelika sa dodatkom za prst. Makaze su vrhunskog kvaliteta, što potvrđuju sertifikati, a izrađuju se uz primenu najmodernije tehnologije. 

Kontrola kvaliteta, materijala i tvrdoće podrazumeva kontrolu svake serije što garantuje pouzdanost makaza za šišanje. Savremeni dizajn makaza kao i njihova funkcionalnost, odgovoriće na sve zahteve profesionalnog šišanja. 

Sistemi oštrica sa i bez mikrozubaca, omogućavaju izuzetno precizno šišanje. Najčešće boje u kojima se mogu pronaći su crna i srebrna ali postoje i druge, kao što je pink boja na primer. 

Spomenimo i efilir makaze koje se koriste za proređivanje kose. 

Profesionalne makaze za šišanje

Micro motion, zapravo je patentiran sistem koji se nalazi u makazama i sačinjen je od teflonskog dela, kao i gumenog obruča. Teflonski deo je zadužen za konstantni “napon“ između dva dela makaza. Taj „napon“ ispod teflona održava mikro gumeni obruč koji funkcioniše kao feder. 

Kada se makaze naulje, teflon vrlo dobro upija ulje, čime se postiže da se polako i kod svake upotrebe, duže vremena distribuira na dve oštre i klizne strane makaza. Prednost ovakvih makaza jeste što su izrađene od molobdenskog čelika, umesto od kobaltovog. 

Za vaš novi salon, odaberite najkvalitetnije makaze na tržištu, izrađene uz pomoć najnovijih tehnologija, kao i od najboljih materijala. Samo najbolje je dovoljno dobro, zato ne štedite, jer sav uložen novac u opremu, mnogostruko će vam se vratiti kroz posao.

Makaze za šišanje – cena:

Cene se kreću od 1990 dinara, preko  3290 din,  sve do 19 000 dinara za makaze koje koriste spomenutu micro motion sistem.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane