Dodaj firmu

Planeta kozmetike

Planeta kozmetike predstavlja najkvalitetniju kozmetiku za Vaš salon ili ličnu upotrebu. U našoj ponudi očekuju Vas kompletne linije proizvoda brendova Mystic Nails, Belita&Vitex i Liv Delano, koje karakteriše najbolji odnos cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Vranjska 8, lok.br.3
Zvezdara, Beograd

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Oprema za nadogradnju noktiju je sastavni deo svakog kozmetickog salona. Manikir je danas umetnost. Imati uredne i nalakirane nokte, više nije dovoljno. Otišlo se nekoliko koraka unapred, pa je postalo neophodno da dame koje drže do sebe imaju dugačke nokte, sa raznim ukrasima.

Naravno, za duge prirodne nokte potrebno je vreme, a sa druge strane, mnoge žene imaju nokte koji se lako lome ili nisu kvalitetni. Za sve te želje i probleme, postoji rešenje, a ono se zove – nadogradnja noktiju.

Oprema za nadogradnju noktiju – iskustva

Pripadnice lepšeg pola same sebi nikada ne bi mogle nadograditi nokte, iz prostog razloga što je za to potreban odgovarajući pribor, odnosno oprema. Tako da su tretmani u manikir salonima neophodnost, ali koja nam je veoma prijatna i svoje termine čekamo sa nestrpljenjem.

Dakle, šta se koristi prilikom izlivanja noktiju? 

Prvo što će nam biti potrebno jeste sredstvo za pripremu noktiju i dezinfekciju ruku. Ovakvim sredstvima trenutno ćete očistiti željene površine, a pri svemu tome preparat poseduje i antigljivično i antibakterijsko dejstvo.

Neophodni su i plastični podizači zanoktica, kao i ulje za zanoktice od lavande, koje ima ulogu da ih omekša. 

Naravno, četkice su neophodne, pa tako postoje one izrađene od silikona a namenjene za nail art. Ovakve četkice su pogodne za kreiranje savršene „smile“ linije, pri izradi french manikira, odnosno za svako kreiranje vrlo preciznih linija. Koriste se gel lakovima za nokte, gelovima ili akrilom.

Četkice mogu biti ravne ili konusne. Biće vam potrebni i sunđeri za nokte, a u jednom pakovanju dobićete 80 sunđerčića. 

Ako je noktima potrebna rekonstrukcija, odnosno, oporavak nokatne ploče, koristiće se preparati namenjeni u tu svrhu, koji sadrže visoku koncentraciju fitantriola, proteinskog povezivača, koji je tako kreiran da ojača prirodni keratin nokatne ploče. Redovnim tretmanima u vašem salonu lepote, postižu se efekti fleksibilnosti i otpornosti nokta, kao i potpuni oporavak i povećanje snage nokta. 

Za dehidrataciju nokta, koriste se kiselinski i beskiselinski prajmeri. Nanose se uz pomoć četkice, a koriste se kod gel ili akril tehnike, kod dama čiji su nokti veoma masni ili vlažni da bi se sprečilo odizanje.

Akrilne kiseline kod kiselinskih prajmera, osiguravaju bolje povezivanje prirodnih i veštačkih noktiju. 

Dehidrator se koristi na prirodnim noktima pre stavljanja tipsi, ili pre lakiranja. Uklanja uljane tragove i ostavlja površinu nokta čistom. 

Spomenimo i završni sjaj za akril, završni sjaj za UV lak i za brzosušeći lak. Akrilni UV protektor se suši na vazduhu. Neophodan je damama koje često koriste solarijum, jer štiti od ultraljubičastih zraka. Lak ima visok sjaj, pojačava boje, i naglašava belu uz pomoć optičkih pojačivača. 

Završni sjaj za UV lak produžava postojanost laka, omogućuje visok sjaj, dobra strana mu je da se lako nanosi zbog svoje gustine. Daje čvrst i sjajan finiš.

I na kraju, brzosušeći završni sjaj, biće suv na dodir za 3 do 5 minuta. Poseduje antižuteće dejstvo. Uz njegovu pomoć, vaš lak će duže trajati.

Moramo konstatovati, da dame nikada nisu imale lepše nokte nego u današnje vreme, zato i vi iskoristite sve prednosti koje pruža savremena manikir tehnika ukrašavanja noktiju.

Oprema za nadogradnju noktiju – cena:

Četkice, cene se kreću od 200 din. do 2000 dinara; završni sjaj, od 900 do 1200 din; prajmer, od 800 do 1000 dinara; gel u boji, od 200 do 1800 dinara; clear gel,  od 50 ml cena 2800 dinara, a u zavisnosti od proizvođača i mililitraže, cena varira od 1000 do 6000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane