Dodaj firmu

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Kada uđemo u frizerski salon, prvo što nam zapadne za oko, svakako su frizerske stolice i ogledala. Kada je stolica moderno dizajnirana, lepih boja i udobna, svakako nam budi želju da se ošišamo ili isfeniramo, iako možda to i nismo imali u planu. 

Danas postoje firme koje se bave prodajom opreme za frizerske salone, pa ako vi upravo otvarate svoj salon i započinjete biznis, dobro je da znate da sve što vam je potrebno, možete pronaći na jednom mestu. Mi predlažemo da krenete upravo od – stolica.

Stolice za frizerske salone

Možemo izvršiti određenu podelu kada su frizerske stolice u pitanju. To bi izgledalo ovako:

- Frizerske radne stolice;

- Pomoćne frizerske stolice;

- Stolice za čekaonice.

Frizerske radne stolice

U specijalizovanim prodavnicama koje se bave trgovinom opreme za frizerske salone, možete pronaći radne stolice različitih proizvođača, kao i od različitih materijala. Sve zavisi od vašeg ukusa, potreba kao i budžeta koji ste namenili za ovu priliku.

Tako možete birati između hidraulične stolice, zatim berberske stolice koja ima mogućnost podešavanja nagiba naslona; neke od berberskih stolica mogu se koristiti i za kozmetičke salone, na primer, kod šminkanja.

Luksuzniji modeli frizerskih radnih stolica nude izbor do 18 boja, tapacirung može biti od eko kože, postoji mogućnost biranja različitih boja naslona za ruke, kao i boje baze, koja je često od hroma, a i postolje je od hrom diska.  

Maksimalna visina sedišta može biti do 800 milimetara, dok je minimalna visina 600 mm. Nosivost hidraulike ide čak do 250 kilograma, a kao dodatak dobićete držač za noge.

Pomoćne frizerske stolice

Ovo su stolice koje poseduju naslon, kao i podesivu visinu, koja može ići od minimalno 490 mm do 640 milimetara. Pomoćne frizerske stolice imaju gas pumpu, mogu se pronaći u više različitih boja. Anatomsko sedište je dodatna prednost. Spomenimo i stolice koje su bez naslona, ali izuzetno praktične. Visina im je podesiva, a tapacirung je eko skaj. Takođe poseduju gas pumpu, anatomsko sedište, a veoma su lagane, težine u proseku oko 6, 5 kg.

Stolice za čekaonice za frizerske salone

Pretpostavimo da će vaš salon izuzetno dobro raditi i da će biti gužve. I pored zakazanih termina, uvek neko navrati, i upadne između i nezakazan. Takva mušterija, moraće da sačeka malo, a za to će poslužiti udobne stolice u čekaonici vašeg salona. Dok prelistava časopise i čita najnovije tračeve, udobne stilske garniture za sedenje, pružiće savršen prvi utisak, nakon čega će se ovako impresionirana mušterija uvek vraćati friziranju u vašem salonu.

Frizerske stolice – cena:

Za stolice potrebno je izdvojiti od 22900 din. do 56000 dinara, u zavisnosti od modela, kao i karakteristika. Pomoćne frizerske stolice, od 6890 din. do 9990 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane