Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Lampa za nokte se upotrebljava već oko 25 godina za sušenje gelova i laka. Osnovna svrha ovakve lampe jeste sušenje noktiju u što kraćem vremenu, jer složićemo se svi, vremena niko od nas nema dovoljno. A lepe nokte želimo svi.

Lampa za manikir

Princip rada lampe za manikir jeste da osuše i očvrsnu vaše nadograđene nokte. Sve UV lampe za nokte moraju imati poseban sertifikat za siguran rad koji služi kao dokaz da lampa neće naštetiti noktima, ili koži na rukama. 

Postoje i neke varijante kućnih lampi, ali mi vam savetujemo da se ne igrate bez potrebe i da ovaj posao prepustite profesionalcima – jer tako je lepo kada vas udešava neko drugi ko je pri tom stručan i profesionalan!

UV lampe mogu biti različitih jačina, koje se mere u vatima, pa tako možemo pronaći lampe za manikir snage 9W, 18W i 36W.

Kako funkcionišu? Jednostavno, na principu ultraljubičastog zračenja, u svega nekoliko minuta mogu se stvrdnuti hemijski spojevi veštačkih i prirodnih noktiju. Na taj način, ovakav spoj će postati dugotrajan.

Sijalice koje se nalaze u lampama su zamenljive.

Lampe za nokte – iskustva

UV lampe se mogu upotrebiti i za jačanje prirodnih noktiju. Kratkim izlaganjima ultraljubičastim zracima, stvoriće se zaštitni sloj na noktu, pri čemu će vaši prirodni nokti biti zdraviji, sjajniji i jači.

Profesionalne UV lampe mogu posedovati 4 reda sijalica od 9W, kao i podesiv tajmer koji radi na principu 120 sekundi, 180 sekundi ili konstantan rad, što znači da tajmer ima tri režima rada.

Postoji mogućnost istovremenog sušenja laka i UV gela. Ovakva lampa je specijalno dizajnirana, i pored manikira, može se koristiti i za pedikir.

UV lampe za manikir možete pronaći u različitim bojama: ljubičasta, plava, bela, crna, narandžasta, roze, pink, zelena, žuta... 

Spomenimo još i lampe za manikir koje poseduju ventilator. One mogu imati i digitalni displej, mogućnost memorisanja poslednjeg podešavanja, podešavanje rada ventilatora, mogućnost sušenja laka i UV gela obe ruke, a tajmer se može podesiti od 5 sekundi do 10 minuta. 

Korišćenje UV lampe u trudnoći

Ovo je pitanje koje zanima mnoge mlade dame. Preporuke stručnjaka se razlikuju, jer blagodeti korišćenja UV lampe u blagoslovenom stanju nije dovoljno ispitano. Tako da nema jedinstvenog odgovora na to pitanje. 

Na kraju, reći ćemo da ono što se zasigurno zna, jeste da je noktima povremeno potrebno da „dišu“, a posle toga, uz konsultaciju vašeg lekara koji prati trudnoću, možete zakazati tretman UV lampom za nokte.

Lampa za nokte – cena:

Cena lampe za  manikir kreće se u rasponu od 4690 din. do 26600 dinara za UV lampu za optimalno učvršćivanje gela, sa podesivim ili neprekidnim tajmerom, uz pomoć koje se gel može sušiti i na rukama i na nogama. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane