Dodaj firmu

Oprema za maderoterapiju Orhideja

Oklagije za maderoterapiju u ulja za masažu Orhideja su odlični alati za popravljanje elastičnosti tela, mršavljenje, opuštanje mišića i postizanje glatke kože, gipkog tela i povećanja nivoa energije.
Pročitaj više


Beograd

Centar za edukacije Beauty Ladies Andrijana Ana

Ukoliko želite da se profesionalno obučite maderoterapiju ili nadogradnju svilenih trepavica, Centar za edukacije Beauty Ladies nudi individualne i grupne kurseve za ove popularne metode. U cenu obuke je uključen kompletan materijal za rad, kao i sertifikat na kraju kursa
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 7đ
Obrenovac, Beograd

Oprema za maderoterapiju Kozmetika Harmonija

Prepustite se čarima masaže koja doprinosi opštem zdravlju ili lepoti Vašeg tela u prijatnom ambijentu salona Kozmetika Harmonija. Tokom masaže koriste se prirodna hladno ceđena ulja i fluidi koji maksimalno neguju, hrane i hidriraju kožu
Pročitaj više

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Palilula, Beograd

Oprema za maderoterapiju Eberlin - Kozmetika Harmonija

Firma Kozmetika Harmonija, kao ekskluzivni zastupnik španskog brenda EBERLIN BIOCOSMETICS i italijanskog brenda PRIMIA COSMETICI u Srbiji je Vaša najbolja garancija za uvećanje broja klijenata i sigurnu budućnost
Pročitaj više

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Palilula, Beograd

Prodaja Oklagija za Maderoterapiju

Svi modeli oklagija za maderoterapiju izrađeni su od finog bukovog drveta, lakirani jednom ili više puta, a primenjuju se za različite delove tela - preko 50 vrsta!
Pročitaj više


Stari grad, Beograd

U poslednje vreme, maderoterapija postaje sve popularnija, a reč je o metodi borbe protiv celulita i to uz pomoć – oklagija, odnosno oprema za maderoterapiju! Celulit je neprijatelj br. 1 kada je u pitanju lepši pol, i oduvek su se tražili načini da mu se efikasno suprotstavimo.

Šta sve čini kompletnu opremu za maderoterapiju?

Problem celulita možemo nazvati kozmetičkim defektom, koji se uspešno sanira masažom uz pomoć oklagija. Dakle, oklagije, različitih oblika i veličina, predstavljaju glavne elemente opreme za maderoterapiju.

Oklagije koje se koriste su izrađene od drveta i koži veoma prijaju, pa postaje glatka i čvrsta, jer je drvo prirodan materijal. Maderoterapija ima još jednu dobru osobinu a to je relativno niska cena u odnosu na druge načine u borbi protiv celulita, pri čemu ne zaostaje u efektima i uspešnosti.

Set za maderoterapiju

U pitanju su setovi oklagija koji su proizvedeni od strane poznatih proizvođača. Oklagije dizajnira tim profesionalnih maderoterapeuta. Prednost je u tome što je olakšan rad, dok je sam tretman dosta delotvorniji za samog klijenta.

Oklagije za maderoterapiju su veoma različitih oblika i veličina, i tako su osmišljene da razbijaju i najdeblje naslage celulita.

Oklagija za maderoterapiju

Pomenuti set za maderoterapiju sačinjava oko dvadesetak drvenih alata za masažu, dok većina njih podseća na izrezbarene rolere i modifikovane oklagije. Otuda potiče i taj popularni naziv masaža oklagijama, iako nije u pitanju kuhinjsko pomagalo koje sve domaćice koriste kod svoje kuće, već nešto veoma slično tome.

Pribor za maderoterapiju

Kod oklagija za maderoterapiju, bitno je naglasiti da su izrađene od prirodnih materijala, tako da posle tretmana klijenti nemaju nus pojave niti neke kontraindikacije. Ljudi koji su iskoristili ove tretmane kako bi se oslobodili ružnih naslaga celulita, uglavnom ističu kako je maderoterapija dosta prijatnija i učinkovitija od klasične anticelulit masaže.

Pribor za maderoterapiju obično podrazumeva sledeće elemente:

  • Oklagiju sa kockicama
  • Rebrastu oklagiju
  • Tablu za konturisanje
  • Švedske posude za sukciju.

Spomenimo i ulje za masažu, koje je neizbežno, jer bi masiranje po suvoj koži bilo bolno. Razlog je u tome što oklagije imaju brazde, razne neravnine, izbočine i drugo, tako da je neophodno da se nanese ulje pre početka tretmana.

Pošto je ovo dinamičan tretman, ukoliko oklagija ne bi klizila lepo i glatko po površini kože, moglo bi da dođe i do povreda. Ulje podstiče i cirkulaciju, i terapeuti obično biraju prirodna ulja, koja veoma dobro deluju tako što razaraju masne naslage.

Kada se započinje tretman, obično se kreće sa neravnom oklagijom. Tvrdokorne masne naslage razbija oklagija sa kockicama, dok se za dubinsku masažu upotrebljavaju takozvane švedske šolje.

Tabla za konturisanje je drvena daska, pri čemu su veća udubljenja namenjena za oblikovanje većih delova tela, na primer – zadnjice, a manja služe za podbradak, lice, nadlaktice...

Oprema za maderoterapiju – cena:

Cena svakog elementa se u proseku kreće od 3000 do 3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane