Dodaj firmu

Planeta kozmetike

Planeta kozmetike predstavlja najkvalitetniju kozmetiku za Vaš salon ili ličnu upotrebu. U našoj ponudi očekuju Vas kompletne linije proizvoda brendova Mystic Nails, Belita&Vitex i Liv Delano, koje karakteriše najbolji odnos cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Vranjska 8, lok.br.3
Zvezdara, Beograd

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Oprema za manikir omugucice vam da uvek možete biti manikir dama u sopstvenoj režiji, ali da li je to zaista i najbolje rešenje? Morale biste pratiti trendove oblikovanja i ukrašavanja noktiju, nabaviti skup materijal, kao što su lakovi i gelovi za nokte i turpije, i posle svih tih muka, željeni efekat će izostati. Zašto? Jednostavno, jer to nije vaš zanat, koji je u današnje vreme podignut na nivo umetnosti.

Lepi i negovani nokti, uvek su u centru pažnje i mnogo govore o vama, vašem karakteru i načinu života. Kada se potpisujete, plaćate na kasi u prodavnici, ili radite posao gde su vaše ruke u prvom planu, moderno oblikovani i ukrašeni nokti, svakako će izazvati divljenje.

Oprema za manikir – šta je potrebno?

Ako ste upravo u fazi otvaranja kozmetičkog salona, ili možda želite da osvežite svoj pribor za manikir, biće vam potrebno mnogo toga. Jer, do lepih noktiju nije lako stići!

Najpre, da bi se lepo obradile zanoktice, odnosno da bi se uklonile, potrebno je imati metalni gurač zanoktica, zatim sekač zanoktica; oni su napravljeni od nerđajućeg čelika a služe da se sve precizno i bezbolno ukloni.

Manikir štapić od ružinog drveta poslužiće za čišćenje prljavštine ispod noktiju, ali i za guranje zanoktica. Bušilica za nokte služi da se izbuše rupice na noktu radi kačenja priveska za nokte. 

Heklica za nail art koristiće se za lakše nanošenje cirkona i crtanje po noktu. Spomenimo i pincete za pincovanje.

Oprema za manikir – iskustva

UV gelovi su posebna priča. U tom smislu, biće vam potrebni fast&smart, bazni gelovi, gelovi 3 u 1, gradivni, kamuflažni gelovi, french i završni gelovi.

Kada govorimo o gelovima u boji, zahvaljujući njihovoj ekstremno visokoj pigmentaciji svaka površina će biti prekrivena nanošenjem samo jednog sloja ovakvih gelova. Vrhunski efekti se ogledaju i u tome što gel ne mora da se briše nakon sušenja, odnosno nema lepljivog sloja; poseduju ekstra visoki sjaj, zbog čega nije potrebno nanošenje završnog sjaja; mogu se koristiti za ukrašavanja.

UV gelovi u boji nude sve nijanse; pastelne boje, neon boje, metalik boje... 

Gel lak manje oštećuje nokat i može se koristiti kao trajni lak za nokte,  koji traje otprilike četiri nedelje. 

Spomenimo ukrase za nail art, kao što su Swarovski crystali, micro glitter, gliter prah. Četkice, potom lepilo, tipse u klaseru, dopuna za tipse, a nezaobilazna stavka su i turpije. Njih možete pronaći u raznim varijantama poput ravnih turpija, banana i turpija polumesec, kao i prsten turpija. 

Kod manikirskog tretmana koriste se i pripremne i završne tečnosti. 

Da bi ceo postupak nege i ulepšavanja noktiju bio upotpunjen, potrebni su aparati, poput aspiratora, UV lampi, rezervnih UV neonki, kao i brusilice i dodaci za brusilice.

Svakako, za sve tretmane, potreban vam je adekvatan sto, odnosno sto za manikir. Možete pronaći sto za manikir koji poseduje dva odvojena elementa, tri fioke, dva ormarića, mobilan je zahvaljujući točkićima. Interesantni su sklopivi manikir stolovi. Takođe sa fiokom, i pokretni. Oni su vrlo su praktični zbog svoje osobine sklapanja.

Pomoćni pribor bi podrazumevao šablone za izlivanje, papirnu vatu-tufer, zaštitne rukavice i maske, a svakako će vam biti potrebne i kartice za zakazivanje.

Spomenute kartice su možda i najvažnije, jer upravo one vam pružaju potvrdu koliko ste uspešna manikir dama, kod koje se zadovoljne dame uvek rado vraćaju i ponovo ulepšavaju.

Oprema za manikir – cena:

UV gelovi, cene u rasponu od 590 do 2190 dinara;

Gel lakovi, od prosečna cena od 845 dinara;

Nail art, u proseku od 200 dinara;

Turpije za nokte, od 90 do 750 dinara;

UV lampe, 4690 din. do 26600 dinara;

Brusilice za nokte, u proseku od 7790 dinara;

Zaštitne rukavice i maske, od 35 din. do 250 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane