Dodaj firmu

Una Cosmetics Frizer shop

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 133
Novi Beograd, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Oprema za frizerske salone je sve raznovrsnija. Svi mi želimo da imamo svoj biznis, budemo gazde i svoj na svome. Mnogim damama je želja da imaju svoj frizerski salon, a nekima od njih polazi za rukom da taj san pretvore u stvarnost. 

Odabrale su adekvatan lokal, u blizini nema konkurencije, prometnost je dobra, a pre nego što će sačekati prve mušterije i ulepšati ih, neophodno je da svoj frizerski salon opreme. Postoje firme koje su specijalizovane za nabavku ovakve opreme i obično možete sve završiti na jednom mestu, a u današnje vreme to znači dragocenu uštedu truda.

Kako opremiti frizerski salon?

Možda ste po struci frizer/ka, a možda i ne, već jednostavno želite da vodite taj biznis. U svakom slučaju, nije loše nabrojati šta će vam sve biti potrebno u novom prostoru i na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Najpre, kao i za opremanje svakog drugog prostora, biće vam potreban nameštaj; šamponjere od različitog materijala (keramika, plastika); radna mesta, stolice; čekaonice; zatim, kolica za viklere, držači za noge, držači za fenove, ogledala, te rezervni delovi za šamponjere...

Oprema za frizerske salone – iskustva

Spomenimo police koje mogu biti od eko kože, sa metalnim okvirom, prosečne visine oko 83 cm. Razne boje su u opticaju, a obično se biraju bela, crna i pink, što vašem salonu daje atraktivnost.

Obratite pažnju na pomoćni frizerski pribor. U tu grupu se ubrajaju ovalno ogledalo, razne vrste elegantnih ogledala, spiralni ili metalni držač fena, pomenuti držači za noge i digitalna vagica...

Svaki frizerski salon mora biti besprekorno čist, pa će vam u startu biti potreban pribor za čišćenje, stoga nabavite četke za čišćenje poda, sprejeve i maramice za dezinfekciju površina...

Radna kolica, bez njih nema uspešnog salona, jer se koriste neprestano. To su obično plastična kolica sa dve police i 3 fioke koje se mogu po potrebi, podesiti na bilo koju od polica. Sadrže dodatne držače za prese, držač za fen, i držač folije za farbanje sa nožem. Možete ih izabrati u različitim bojama, u skladu sa enterijerom vašeg salona.

Šamponjere, svaka mušterija ih koristi, jer je osnovno da prvo operemo kosu, pre bilo kakvog friziranja. U specijalizovanim prodavnicama za opremanje frizerskih salona možete pronaći velik izbor šamponjera, njihovu dodatnu opremu kao i rezervne delove.

Što se stolica tiče, one mogu biti frizerske radne stolice, pomoćne frizerske stolice kao i stolice za čekaonice. 

Sav pribor koji koristite u svom salonu, moraćete da sterilizujete, pa ćete izabrati između više vrsta sterilizatora za pribor koji koristite. 

Sada kada ste sve nabavili i opremili vaš frizerski salon, ostaje da sa osmehom dočekate mušterije, a one će vam taj osmeh uzvratiti kada moderno i atraktivno isfrizirane budu odlazile iz vašeg salona, ali samo do prve sledeće posete.

Oprema za frizerske salone – cena:

Prosečna cena polica je oko 7800 dinara; ogledala od 400 din. do 3200 dinara (misli se na pomoćni pribor); radna kolica, od 8200 din. do 20200 dinara; stolice, od 22900 din. do 56000 dinara; šamponjere, od 5500 din. ( samo glavoper, bez stolice), sve do 59000 dinara, za set koji sadrži stolicu, tuš, bateriju, keramički glavoper.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane