Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu OPREME ZA FRIZERSKE SALONE

Una Cosmetics Frizer shop

Jurija Gagarina 133

Una Cosmetics frizer shop nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se snadbevanjem i prodajom profesionalne kozmetike premium brendova za frizere, kozmetičare, berbere.
Pročitaj više

Kiki Style

Prilaz 62

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Oprema za frizerske salone je sve raznovrsnija. Svi mi želimo da imamo svoj biznis, budemo gazde i svoj na svome. Mnogim damama je želja da imaju svoj frizerski salon, a nekima od njih polazi za rukom da taj san pretvore u stvarnost. 

Odabrale su adekvatan lokal, u blizini nema konkurencije, prometnost je dobra, a pre nego što će sačekati prve mušterije i ulepšati ih, neophodno je da svoj frizerski salon opreme. Postoje firme koje su specijalizovane za nabavku ovakve opreme i obično možete sve završiti na jednom mestu, a u današnje vreme to znači dragocenu uštedu truda.

Kako opremiti frizerski salon?

Možda ste po struci frizer/ka, a možda i ne, već jednostavno želite da vodite taj biznis. U svakom slučaju, nije loše nabrojati šta će vam sve biti potrebno u novom prostoru i na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Najpre, kao i za opremanje svakog drugog prostora, biće vam potreban nameštaj; šamponjere od različitog materijala (keramika, plastika); radna mesta, stolice; čekaonice; zatim, kolica za viklere, držači za noge, držači za fenove, ogledala, te rezervni delovi za šamponjere...

Oprema za frizerske salone – iskustva

Spomenimo police koje mogu biti od eko kože, sa metalnim okvirom, prosečne visine oko 83 cm. Razne boje su u opticaju, a obično se biraju bela, crna i pink, što vašem salonu daje atraktivnost.

Obratite pažnju na pomoćni frizerski pribor. U tu grupu se ubrajaju ovalno ogledalo, razne vrste elegantnih ogledala, spiralni ili metalni držač fena, pomenuti držači za noge i digitalna vagica...

Svaki frizerski salon mora biti besprekorno čist, pa će vam u startu biti potreban pribor za čišćenje, stoga nabavite četke za čišćenje poda, sprejeve i maramice za dezinfekciju površina...

Radna kolica, bez njih nema uspešnog salona, jer se koriste neprestano. To su obično plastična kolica sa dve police i 3 fioke koje se mogu po potrebi, podesiti na bilo koju od polica. Sadrže dodatne držače za prese, držač za fen, i držač folije za farbanje sa nožem. Možete ih izabrati u različitim bojama, u skladu sa enterijerom vašeg salona.

Šamponjere, svaka mušterija ih koristi, jer je osnovno da prvo operemo kosu, pre bilo kakvog friziranja. U specijalizovanim prodavnicama za opremanje frizerskih salona možete pronaći velik izbor šamponjera, njihovu dodatnu opremu kao i rezervne delove.

Što se stolica tiče, one mogu biti frizerske radne stolice, pomoćne frizerske stolice kao i stolice za čekaonice. 

Sav pribor koji koristite u svom salonu, moraćete da sterilizujete, pa ćete izabrati između više vrsta sterilizatora za pribor koji koristite. 

Sada kada ste sve nabavili i opremili vaš frizerski salon, ostaje da sa osmehom dočekate mušterije, a one će vam taj osmeh uzvratiti kada moderno i atraktivno isfrizirane budu odlazile iz vašeg salona, ali samo do prve sledeće posete.

Oprema za frizerske salone – cena:

Prosečna cena polica je oko 7800 dinara; ogledala od 400 din. do 3200 dinara (misli se na pomoćni pribor); radna kolica, od 8200 din. do 20200 dinara; stolice, od 22900 din. do 56000 dinara; šamponjere, od 5500 din. ( samo glavoper, bez stolice), sve do 59000 dinara, za set koji sadrži stolicu, tuš, bateriju, keramički glavoper.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane