Dodaj firmu

Divine Shine Studio - Frizerski salon figaro za kosu

Sve vrste ženskih frizura, svačanih i klasičnih frizura u frizerskom salonu na Čukarici. Šišanje, farbanje tretman i za negu kose.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 26
Čukarica, Beograd

S2 frizerski salon figaro za kosu

Frizerski salon na Vračaru, vam nudi usluge muškog i ženskog frizera. Feniranje, farbanje sređivanje brade, pramenove, tretmane, svečane frizure.
Pročitaj više

Novopazarska 9
Vračar, Beograd

Studio lepote Šnalica

Studio lepote Šnalica nalazi se u Beogradu. Nudi kompletne kozmetičke usluge u modernom i atraktivnom ambijentu. Ulepšavanje na jednom mestu; manikir, pedikir, depilacija, svečane frizure, profesionalni make-up.
Pročitaj više

Bulevar JNA 52, Avalski put u Jajincima
Voždovac, Beograd

Sotto Sopra - B Frizerski salon

Ukoliko želite da izgradite Vaš jedinstveni, prepoznatljivi stil Sotto Sopra - B Frizerski salon vam to upravo i pruža. Nudimo Vam najnovije trendove i tehniku uz koje će Vaša kosa zablistati.
Pročitaj više

Obilićev Venac 25
Stari grad, Beograd

Kiki Style

Nudimo Vam širok asortiman opreme za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu.Najsavremnija oprema i kozmetika vodećih svetskih proizvođača…
Pročitaj više

Prilaz 62
Zemun, Beograd

Sta je to figaro za kosu? Kosa je ukras svačijeg lica. Lepo oblikovana, moderna i atraktivna frizura, prilagođena vašim crtama, može vas u potpunosti transformisati, da kada izađete iz salona, u prvi mah, ni najbliže prijateljice ne mogu da vas prepoznaju.

Frizerski saloni raspolažu sa širokom paletom pribora, kojima je cilj isti: dovesti vašu kosu do savršenstva!

Svaka dama želi nestašni uvojak koji joj zavodljivo pada preko lica, a sve se to može postići uz pomoć figara, spravice za uvijanje kose.

Figaro za frizerske salone

Podnaslov našeg teksta glasi upravo tako – rad sa figarom za kosu trebalo bi prepustiti profesionalnim frizerima, jer se vama u samostalnoj akciji može desiti niz grešaka, koje posle nije lako ispraviti, naročito ako se nema vremena.

Dakle, ako same pokušate, završićete sa loknama koje su daleko od onoga što ste planirale; rezultat mogu biti kruti uvojci ili federčići, možda opuštene lokne, tako da ćete u najmanju ruku, izgledati smešno i biti jako daleko od idealne, zamišljene frizure.

Kako frizeri rade sa figarom? Često veličina nije bitna, ali u ovom slučaju jeste! Pri stilizovanju kose koriste se različite veličine uređaja, koje služe da se dobije željeni look.

Na primer, postoji manji figaro, koji se koristi za sitnije lokne i talase, a savršen će biti i za kratku kosu. Veći uvijači su namenjeni dugoj kosi, i vešt frizer će uz pomoć figara dobiti meke i krupne uvojke, baš kao što ste želele.

Frizer će voditi računa da kosa bude potpuno suva pre nego što krene sa uvijanjem. Interesantno je pravilo koje glasi „Ne dirajte kosu dok se ne prohladi!“ To bi značilo da ako pokušate da rastresete lokne čim ih frizer skine sa figara, bacićete u vodu sav njegov trud. Uvojci bi trebalo da se ohlade, a zatim možete prstima proći kroz kosu.

Vrste figara

Spomenimo najpre kupasti figaro za kosu. Sa njime će vaš frizer postići da vaše lokne izgledaju uredno i da budu sjajne, dugo će vam trajati, a sve to bez čupanja i lomljenja kose. Turmalin zajedno sa keramikom emituje zdravu infracrvenu toplotu, koja će nežno delovati u odnosu na vašu kosu. Uz pomoć kupastog figara vaša kosa biće profesionalno oblikovana. 

Dalje, titanium figaro za kosu sa pet dodataka. Uz njegovu pomoć, doći ćete do nežnih lokni i talasa, različitih veličina i oblika, a vaš frizer će oblikovanje odraditi brzo i lako.

Figaro se može pronaći i u varijanti figaro četka/fen, za perfektno stilizovanje kose.

Figaro – iskustva

Neki modeli figara imaju u sebi ugrađenu keramiku kako bi održavao optimalnu hidrataciju unutar dlake, kao i infracrvene zrake koji daju svilenkast izgled vašoj kosi; biće primetna i elastičnost, kao i osobina figara da štiti strukturu dlake. Optimalna temperatura može se postići u samo nekoliko sekundi.

Lokne su izuzetno sexy, to zna svaka žena koja ih ima, a one dame koje ih nemaju, svakako žele takav look; uz pomoć figara – do perfektne moderne frizure!

Figaro – cena:

Cene se kreću od 5450 din. do 11200 dinara, u zavisnosti od proizvođača, kao i mogućnosti i karakteristika koje figaro poseduje. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane