Dodaj firmu

Lim u obliku crepa sve je popularniji. Vrlo je važno kakav krov ćete imati na kući, i tada govorimo o dva smisla – prvi je funkcionalnost, jer krov treba da bude postojan, izdržljiv, otporan i da nas služi dugo godina, a druga bitna stavka je – estetika. Krovni pokrivači su izuzetno važni kada se radi o vizuelnom utisku koji ostavlja neki objekat, bez obzira da li je reč o domaćinstvu, poslovnom prostoru, garaži...

Pokrivni lim u obliku crepa

Lim u obliku crepa ima simpatičan naziv biber – lim u obliku crepa. U pitanju je visoko kvalitetni pokrov, i pogodan je za različite namene i razne tipove krovišta. Postoje prednosti u odnosu na ostale načine pokrivanja objekata i one su veoma merljive, važne i jasne. Te prednosti su dugotrajnost, mala težina, brza i laka montaža, sjajan estetski izgled i postojanost kod svih klimatskih uslova.

Krovni lim imitacija crepa

To bi značilo da nemate razloga za brigu ako umesto klasičnog crepa upotrebite krovni lim, jer on sjajno reaguje na sve vremenske prilike, kao što je jako sunce, kiša, sneg, niske i visoke temperature, vetar, led... Kada ga jednom montirate, spokojni ste u dugom nizu godina, pa se na taj način kupovina i ugradnja krovnog lima može posmatrati kao investiranje u budućnost.

Biber lim u obliku crepa

Biber lim ima odlične tehničke, hemijske i mehaničke karakteristike, i projektovan je tako da bude otporan i stabilan. Pored toga, dobar je i zvučni izolator, jer će vam pružiti zaštitu i od buke. Kada je reč o estetici, ovde je značajna prednost što možete da birate različite boje iz širokog spektra, tako da ćete svom objektu dati zaista upečatljiv i jedinstven izgled.

Limovi u obliku crepa prodaja

Na primer, možete da odaberete istu boju pokrova i prateće limarije, ali je dobro da se odlučite i za kombinaciju boja – dakle, sve zavisi od vašeg ukusa, želja, zahteva i potreba.

Prodaja limova u obliku crepa se obavlja u okviru firmi koje se bave njegovom proizvodnjom ili se mogu nabaviti od poznatih svetskih proizvođača. Možete da budete sigurni u visok kvalitet, funkcionalnost, a pre svega dugovečnost ovog proizvoda.

Proizvodnja lima u obliku crepa

Kod uređivanja nekog objekta, vodi se računa o kombinaciji boje fasade, stolarije i samog lima, što vašem objektu daje konačni estetski izgled i prepoznatljivost. Uz pomoć biber lima u obliku crepa, zaista možete da budete sasvim različiti od drugih, i to u jednom veoma pozitivnom smislu.

Vaš objekat će biti funkcionalan, moderan, i dugo nećete morati da ponovo ulažete u krovne pokrivače. Pri tome, nećete ni dugo čekati na ugrađivanje, jer je to maksimalno ubrzano time što se table lima seku na meru.

Lim u obliku crepa cena

Cene su različite, u zavisnosti od karakteristika lima u obliku crepa, ali radi vaše orijentacije, kazaćemo da je prosek oko 2500 din. do 3500 dinara, pri čemu su dimenzije metar puta tri metra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Idi na vrh strane