Dodaj firmu

Sanitarni kontejneri se mogu videti obično u blizini raznih gradilišta ili drugih mesta gde borave zaposleni. Naime, čitava Srbija, a posebno grad Beograd, postali su jedno veliko gradilište, tako da su kancelarijski kontejneri, građevinski i naravno, sanitarni, postali potreba za poslovanje.

U našem tekstu pročitajte više o ovoj temi, i saznaćete dosta korisnih informacija, ako ste u fazi kupovine sanitarnog kontejnera za zaposlena lica u vašoj firmi.

Sanitarni kontejner

Kao što mu samo ime kaže, sanitarni kontejner služi da se u njemu obave fiziološke potrebe čoveka. To se odnosi na sve zaposlene, koji se nalaze na jednom gradilištu, na primer. Koliko ćete ukupno sanitarnih kontejnera nabaviti, zavisi pre svega, od toga koliko zaposlenih ljudi imate.

WC kontejner

Vodite računa da se mora održavati redovna higijena i pražnjenje WC kontejnera. Naravno, za taj posao niste zaduženi vi, već posebne službe, a to sve znači da su sami kontejneri konstruisani tako da omogućavaju lako ispražnjavanje i čišćenje.

Sanitarni kontejneri iskustva

Kontejner koji je sanitarni, mora da bude proveravan da je ispravan, i da se negde nije desilo curenje, što može da izazove veoma nehigijenske uslove za ljude koji žive u okolini tog gradilišta gde se kontejner nalazi.

Zbog toga su neophodne redovne kontrole sanitarnih kontejnera i to obično obavljaju firme koje kontejnere i prodaju.

Sanitarni kontejneri dimenzije

Dimenzije sanitarnih kontejnera nisu velike, i to su obično kao kabine, u koje može ući jedna osoba i završiti svoje potrebe. Postoji wc šolja, kao i odeljak samo za muškarce. Ispiranje je isto kao i kod obične wc šolje, jer postoje zalihe vode koje su namenjene za to.

Polovni sanitarni kontejneri

Za firme koje žele da uštede novac, postoji varijanta da se nabave polovni sanitarni kontejneri. Njihova cena je znatno niža, dok po onome što pružaju, ne moraju da se značajno razlikuju od novih. Bitno je samo da birate one sanitarne kontejnere koji su od poznatih svetskih proizvođača i koji su remontovani, tj. dovedeni u stanje kao da su novi.

Prodaja sanitarnih kontejnera

Na stranici koju upravo čitate, možete pronaći firme koje se bave prodajom sanitarnih kontejnera. Cene su istaknute, ili se za njih možete dodatno raspitati. Ono što je vama najvažnije, to je da dobijete sanitarni kontejner koji će zadovoljavati potrebe vaših zaposlenih lica. Obratite pažnju na sve karakteristike, a posebno one koje se tiču dopune vode koja služi za ispiranje, kao i na uslove koji se odnose na čišćenje, održavanje higijene i slično.

Sanitarni kontejner cena

Da biste saznali pravu cenu, odlična ideja je da putem mejla, ili poruke, ili možda u ličnom telefonskom razgovoru, pošaljete upit. Tada ćete izneti koje sve zahteve imate, i na osnovu toga će se formirati cena koja važi samo za vas. Neke firme poručuju jedan ili dva sanitarna kontejnera, dok drugima treba više modela, tako da na cenu može da utiče i ovaj podatak. Najbolje je da se sami informišete.

*Za sve precizne i dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače i firme koje se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Idi na vrh strane