Dodaj firmu

Ukoliko vam je potrebno ekspresno rešenje, tj. ako želite stambeni prostor koji bi bio za desetak dana spreman za stanovanje, onda su kontejneri za stanovanje prava odluka. O čemu se tačno radi, saznajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Kontejneri za stanovanje iskustva

Pre svega, kontejneri za stanovanje su namenjeni ljudima koji rade na terenu, i to su obično građevinski radnici, inženjeri, kao i drugi zaposleni. Kontejneri su odlični kao spavaonice, a u svom sklopu mogu da imaju i kuhinju, toalet i sve drugo što je potrebno za svakodnevne potrebe.

Iskustva korisnika su veoma povoljna, posebno kada je reč o mogućnostima za proširenje određenog modela kontejnera ili za njegovo smanjivanje. Naime, tajna se krije u materijalu izrade i to su fleksibilne ploče, koje dozvoljavaju korekcije, tako da se kontejneri za stanovanje prilagođavaju vašim potrebama.

Dimenzije kontejnera za stanovanje

Dimenzije kontejnera za stanovanje su različite, i mogu da budu šest metara puta dva i četrdeset. Takođe, stambeni kontejner može da poseduje prizemlje i da ima dva sprata, tako da je u tom slučaju, kvadratura značajno veća. To su praktično, kao montažne kuće, i veoma lepog su estetskog izgleda.

U ponudi firmi koje se bave izradom, proizvodnjom i prodajom kontejnera za stanovanje, su i modeli koji su građeni na prostoru četiri puta tri metra.

Montažni kontejneri za stanovanje

Od momenta kada se dogovorite oko kupovine novog ili polovnog kontejnera za stanovanje, pa do useljenja u isti, može da protekne svega nekoliko dana. Montažni kontejner se veoma brzo projektuje ili postoje gotovi modeli u katalogu, pa vi izaberete ono što vam se najviše dopada i što zadovoljava vaše potrebe.

Metalni kontejneri za stanovanje

Postoje i kontejneri za stanovanje izrađeni od metala. Oni su takođe funkcionalni i brzo se grade, tako da ćete za veoma kratak vremenski period imati smeštaj za svoje zaposlene. Postoje i kancelarijski metalni kontejneri, i oni nisu predviđeni za spavanje, već samo za završavanje svakodnevnih radnih zadataka.

Cena polovnih kontejnera je niža, a naš predlog je da odaberete takve modele koji pružaju mogućnost da kasnije ovaj prostor proširite. Bitno je da znate da su svi ovi prostori maksimalno prilagođeni vašim potrebama, i da je glavni cilj da se zaposleni osećaju prijatno i komotno.

Kontejneri za stanovanje cena

Cena kontejnera za stanovanje zavisi od dosta faktora. Kao što vidimo iz celog teksta, to može da bude kuća koja ima prizemlje i dva sprata i smatra se luksuznim kontejnerom, a može da bude i prostor koji je četiri puta tri metra. Radi vaše orijentacije, kada su cene u pitanju, reći ćemo da polovan kontejner spomenutih dimenzija, košta oko 2400 evra. Novi i luksuzniji kontejneri za stanovanje, svakako imaju i više cene.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane