Dodaj firmu

Gradjevinska limarija Hardlim

Izaberite najkvalitetnije proizvode iz oblasti građevinske limarije i crne metalurgije, posetite kompaniju Hardlim. U našoj ponudi nalazi se proizvodi od lima za krovove i fasade. Takođe, nudimo uslužno sečenje, savijanje i bušenje limova na CNC mašinama
Pročitaj više

Mihaila Petrovića 55
Borča, Beograd

Građevinska limarija A tim Miloš

Ukoliko vam je potrebna popravka bilo koje vrste krova i pokrivki lli bilo koja vrsta građevinske limarije na Zvezdari ili bilo kom drugom delu grada, pozovite nas.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Građevinska limarija Gardović

Građevinska limarija Gardović izvodi sve vrste limarsko-bravarskih radova bilo da su u pitanju privatne kuće, stambene zgrade ili poslovni objekti. Dugogodišnje iskustvo i stručnost naših majstora garantuje vrhunski kvalitet proizvoda koji će dodatno ulepšati Vaš objekat.
Pročitaj više

Mile Dimitrijević 11
Zemun, Beograd

Kada kažemo građevinska limarija, tada nam je prva asocijacija majstor koji se zove limar. Šta to limari zapravo rade, i kada nam oni mogu pomoći?

Pre svega, limar je zanatlija, i on proizvodi ili popravlja predmete koji su izrađeni od lima. To su najčešće ograde, oluci i slično.

Građevinska limarija alati

U svom radu, limar koristi brojne alate, kako bi dobio željene predmete ili kako bi izvršio popravku na njima. Tada je u pitanju obrada lima. Alati koji se koriste su čekić, makaze, presa, lemilica, bušilica, turpija, brusilica, kao i aparat koji služi za zavarivanje.

Alati za građevinsku limariju

Sve što smo naveli, služi majstoru limaru da napravi predmete od lima po želji i zahtevu kupca. Pored pomenutog alata, koriste se i mašine. Ovim mašinama, limar seče, obrađuje i savija lim, a posle toga, te delove koje je dobio ovim putem, on sastavlja uz pomoć tehnike lemljenja.

Prodaja građevinske limarije

Ukoliko vam je potrebno da kupite građevinsku limariju, možete da pogledate web sajtove ovih firmi, koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom i da se detaljno informišete o svemu. Na sajtovima su postavljene fotografije proizvoda, kao i tekstualni opisi koji o govore o predmetima građevinske limarije. Obično se radi o njihovim karakteristikama i o ceni.

Građevinska limarija oluci

Oluci su isto česta asocijacija za majstore koji se bave limom. Naime, ukoliko nam oluk prokišnjava, tj. propušta kišnicu, tada ćemo se obratiti limaru da obavi saniranje ili zamenu jednog dela oluka. Uvek je neophodno da se izađe na teren i da se tačno utvrdi stanje, a nakon toga, majstori pristupa izradi tog dela oluka koji je oštećen ili se bavi njegovom opravkom.

Građevinska limarija cena

Na našem tržištu postoje firme koje se bave proizvodnjom i prodajom građevinske limarije i uspešne su u svom poslovanju više decenija. To su obično porodični zanati koji se prenose sa kolena na koleno. Za sve to vreme, razvijena je visoka stručnost, kao i stečeno ogromno iskustvo, koje sada stoji vama na raspolaganju.

Majstori su se specijalizovali za određene grane, na primer, proizvodnju krovnih limenih prekrivača, limarske galanterije, ali i za industrijsku obradu lima. Lim se obrađuje tako što se savija ili se seče.

Cene limarskih usluga su zaista različite i veoma je nezahvalno navoditi čak i orijentacione iznose, stoga je najbolje rešenje da se direktno obratite izabranoj limarskoj radionici i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane