Dodaj firmu

Građevinski kontejneri Metal Servis

ZTR “ Metal Servis” iz Mladenovca proizvodi građevinske kontejnere za više namena, za vikendice, portirnice, stambeni kontejneri na teritorij cele Srbije
Pročitaj više

Milivoja Blaznavca 12
Mladenovac, Beograd

Građevinski kontejneri su objekti koje često viđamo, posebno kada uzmemo u obzir da je cela Srbija, a posebno Beograd, kao prestonica, postao jedno veliko gradilište. Više o ovoj temi, možete da pročitate u tekstu koji se nalazi pred vama. Saznajte i to kako izgledaju građevinski kontejneri, od čega im sve zavisi cena, kojim potrebama mogu da posluže, da li su komforni i mnogo toga još. Nastavite da nas čitate!

Polovni građevinski kontejneri

Kada neko želi da uštedi novac, on onda kupuje nešto što je polovno, a očuvano, pa je to slučaj i sa građevinskim kontejnerima. Dakle, ovo su kontejneri koji potiču od originalnih proizvođača, koji su svetski poznati u svojoj branši a jedina razlika je u tome što je te kontejnere za građevinu neko već koristio. U skladu s tim, cena ovih kontejnera je niža.

Ono što je za vas važno da znate, kada birate građevinski polovan kontejner, jeste da nema neke fizičke nedostatke, koji ne mogu da budu popravljeni ili u skladu sa kojima nije snižena cena. Dakle, dobro osmotrite kontejner i kada zaključite da je sve u redu, i u skladu sa cenom, tada možete da se odlučite na kupovinu i da smatrate da ste uštedeli određenu svotu novca, jer ste izbegli da kupite novi objekat.

Kontejner građevinski

Novi građevinski kontejneri se takođe često kupuju, i to od strane firmi, koje često imaju potrebu da svoje radnike smeste gde god se gradilište nalazi. Naime, od izuzetne je važnosti da zaposleni mogu da uđu u objekat, kako bi spavali, odmorili se ili obedovali. Takođe, građevinski kontejner može da služi i kao kancelarija.

Kontejner za gradilište

Kontejner za gradilište može da ima kompjutere, internet vezu putem WI FI-a, priključen je na struju, tako da postoje svi preduslovi i pogodnosti za komfor. Često se ugrađuje klima uređaj, tako da leti nije vruće, niti je zimi hladno.

Prodaja građevinskih kontejnera

Sve to je od presudne važnosti, kada se uzme u obzir da izgradnja nekog objekta traje više meseci, a neretko je to i pola godine ili godinu dana. Za to vreme, zaposleni su mahom van svoje kuće, posebno ako se gradnja objekta odvija u drugom gradu. Tada ne postoji mogućnost da se putuje na posao i natrag.

Građevinski kontejneri iskustva

Iskustva korisnika građevinskih kontejnera su veoma pozitivna, jer oni uvek kažu da im je kontejner zamenio sobu ili kancelarijske prostorije. Komfor koji pružaju je zaista impresivan, pošto se svakoga dana radi na unapređenju uslova koji postiže jedan kontejner namenjen da se u njemu smeste radnici koji rade na građevini i svo osoblje.

Građevinski kontejneri cena

Cena građevinskog kontejnera zavisi od toga da li je to novi ili polovni kontejner. Najbolje je da pozovete firme koje se nalaze na ovoj stranici našeg portala i da se raspitate o uslovima. Tada iskoristite priliku da objasnite svoje uslove i da zatražite ponudu, pa će ljubazno i stručno osoblje da vam izađe u susret sa najboljom ponudom i cenom spram kvaliteta.

*Za sve precizne i dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače i firme koje se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane