Dodaj firmu

Limene crep ploče su zapravo krovni limovi koji su u obliku crepa. U našem tekstu možete da saznate šta ih sve karakteriše, zbog čega bi bile dobar izbor ako planirate gradnju, gde ih možete nabaviti, od čega zavisi njihova cena...

Limene crep ploče – prodaja

Osnovne karakteristike limenih crep ploča su mala težina, lep estetski izgled, brzina pokrivanja i izdržljivost i dugotrajnost. Koriste se za pokrivanje stambenih zgrada, montažnih objekata, ili za prekrivanje velikih stambenih objekata. Često se koriste za nadstrešnice i garaže.

Vrlo praktičnim ih čini to što su otporne na visoke ili na niske temperature, kao i na razne vremenske nepogode (sneg, grad, kiša...). Ono što je uslov za dugotrajnost ovih ploča jeste da se one pravilno postave.

Da bi se proizvele limene crep ploče koristi se plastificiran lim i čelično pocinkovan lim. One su veoma lepog dizajna, to jest, dizajnirane su u obliku klasičnog crepa. Svoju primenu nalaze kod pokrivanja novih krovova ali i kod renoviranja starih objekata.

Na primer, dosta su zgodne da se njima prekrivaju lake konstrukcije, jer limene crep ploče imaju veoma malu težinu. One garantuju stoprocentnu nepropustivost kada je u pitanju voda, i atraktivnog su dizajna, tako da postaju veoma čest izbor kupaca.

Limene crep ploče – iskustva

Ako ste odlučili da renovirate i obnovite stari krov, njega nije potrebno da skidate kada postavljate limene crep ploče, odnosno, to je tako u većini slučajeva. One su izrađene od kvalitetnog materijala, odlikuje ih dug vek trajanja, a pri svemu tome, ne zahtevaju nikakvo naročito održavanje. Imaju glatku površinu i zbog toga ne zadržavaju prašinu, a takođe ne postoji mogućnost da se pojave alge ili mahovina kao što je slučaj kod klasičnih krovova.

Čelični lim od koga su izrađene je pocinkovan a zatim je i zaštićen. Sve to limene crep ploče čini otpornim na vetar i kišu. Nad ostalim krovnim pokrivkama izdvaja ih to što su lake za montažu, kao i to što se mogu montirati a da se pri tome ne skidaju već postojeće krovne konstrukcije i pokrivke.

Ponuda limenih crep ploča na našem tržištu je veoma velika, i stručnjaci savetuju da se za njih odlučite čak i kada želite da prekrijete najzahtevnije poslovne ili stambene objekte.

Ljudi često pitaju kolika je postojanost boja na limenim crep pločama, pošto žele da im krov kroz dugi niz godina izgleda kao nov. Odgovor je da o tome ne morate da brinete, boja se ne skida i ne bledi usled atmosferskih prilika. Pri svemu tome, čvrste su i otporne.

Limene crep ploče – cena

Cena zavisi od samih potreba kupca, jer se limene crep ploče proizvode prema narudžbini. Zbog toga je naš predlog da sami pozovete oglašivače koje ćete pronaći na ovoj stranici i da se konkretno raspitate a u skladu sa svojim zahtevima.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane