Dodaj firmu

Metal Servis kontejneri

ZTR “ Metal Servis” iz Mladenovca proizvodi građevinske kontejnere za više namena, za vikendice, portirnice, stambeni kontejneri na teritorij cele Srbije
Pročitaj više

Milivoja Blaznavca 12
Beograd

Kada kažemo kontejneri, tada mislimo na građevinsko-stambene kontejnere, kontejnerske modularne objekte, kancelarijske, sanitarne kontejnere, kontejnere za koncerte, skupove, za gradilišta, skladišne kontejnere...

U nastavku našeg teksta možete da pročitate sve što vas zanima o ovoj temi, kao i da se informišete o prodaji ili iznajmljivanju kontejnera određene namene.

Iznajmljivanje kontejnera

Kakva god vrsta kontejnera da vam je potrebna, ukoliko se radi o kratkom vremenu korišćenja, uvek je dobra odluka da proizvod iznajmite a ne da kupujete.

U najam se daju i polovni i novi kontejneri, a u skladu sa tim se određuje i cena.

Prodaja kontejnera

Ako ste se odlučili da kupite kontejner, on može biti različitih dimenzija, namena. Česta odluka je da se kupi montažni kontejner. Na internet prezentacijama firmi koje se bave ovom delatnošću moguće je pogledati proizvode predstavljene kroz slike i tekstualne opise.

Za sva dodatna pitanja, najbolje je lično kontaktirati odabranu firmu za prodaju kontejnera.

Kancelarijski kontejneri

Kancelarijski kontejneri mogu da služe za smeštaj inženjera i radnika na gradilištima, a to mogu biti i moderne montažne kancelarije koje su u skladu sa CE i ISO standardima proizvodnje. Pri tome nije važno da li je prostor prizemni ili je na više spratova.

Sanitarni kontejneri muški

Ovakvi kontejneri funkcionišu kao samostalne sanitarne jedinice. Oni se koriste onda kada postoji potreba za sanitarnom opremom a to može biti prilikom određenih događaja, na sezonskim letovalištima, na plažama, na gradilištima...

Sanitarni kontejneri ženski

Kada kažemo određeni događaji, tada mislimo na sportske događaje, koncerte, muzičke festivale i slično. Sanitarni kontejneri su veoma važni kada ne postoji mogućnost da se sazida klasičan sanitarni objekat.

Pored toga, sanitarni kontejneri služe i kao dodatni sanitarni objekti.

Skladišni kontejneri

Ovakva skladišta mogu biti privremena ili se koriste kroz više godina. Proizvode se prema projektu i nameni. Svoju primenu najčešće nalaze na gradilištima, i u njima se skladište materijali, krupan i sitan alat, a pored toga postoje i privatna dvorišna skladišta.

Njihova primena je zaista široka, tako da se adekvatno može čuvati u njima i elektronska i tehnička roba, zamrzivači, zapaljive tečnosti, hladnjače i dr.

Kontejneri za gradilišta

Kod ovakve vrste kontejnera se pri izradi koriste savremeni termoizolacioni materijali, kao što su mineralna vuna, poliuretan, IPN i sl. Takođe, postoje i kontejnerska naselja, koje sačinjavaju kontejneri montažnog tipa, i tu su uključene spavaonice, dnevni boravci, trpezarije, kao i sanitarni kontejneri.

Kontejneri za skupove

Kao što smo već naveli u tekstu do sada, skupovi podrazumevaju koncerte, razne kulturne događaje, sportske manifestacije i slično. Za takve prilike se mogu koristiti kontejneri za skupove. Moguće ih je iznajmiti, ili kupiti, kao polovne i nove.

Kontejneri za koncerte

Za potrebe održavanja koncerta moguće je iznajmiti kontejner. Tom prilikom je potrebno da se kontejner doveze na željenu lokaciju. Prilikom poručivanja kontejnera, važno je da navedete i definišete koji tip kontejnera vam je potreban, možete i da priložite skicu ili crtež, ili da jednostavno dođete u sedište odabrane firme koja vrši najam i da odaberete u magacinu.

Kontejneri – cena:

Da biste saznali tačnu cenu za najam ili prodaju kontejnera, potrebno je da pošaljete upit odabranom preduzeću, gde ćete navesti – vrstu kontejnera, vremenski period za koji vam je potreban, lokaciju na koju bi trebalo da bude prevezen i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane