Dodaj firmu

Grifovana žica Hardlim

Izaberite najkvalitetnije proizvode iz oblasti građevinske limarije i crne metalurgije, posetite kompaniju Hardlim. U našoj ponudi nalazi se proizvodi od lima za krovove i fasade. Takođe, nudimo uslužno sečenje, savijanje i bušenje limova na CNC mašinama
Pročitaj više

Mihaila Petrovića 55
Borča, Beograd

Kada govorimo o terminu grifovana žica, zapravo pričamo o grifovanom pletivu. U ovom tekstu možete da pronađete razne korisne i zanimljive informacije koje se tiču upotrebe grifovane žice, kupovine iste, i saznaćete od čega zavisi njena cena, itd.

Grifovano pletivo

Dakle, grifovano pletivo ili grifovana žica je napravljena od svetlo vučene čelične žice. Ovaj proizvod može da bude različitih dimenzija. Takvo pletivo ima po sebi otvore.

Ograde od grifovane žice

Grifovanu žicu ste sigurno viđali mnogo puta. Standardne dimenzije ove žice su metar puta dva metra, ali one mogu da variraju. Grifovano pletivo može da bude takozvano, osnovno, ali i da bude zaštićeno bojom, kao i plastificirano.

Mašina za grifovano pletivo

Kako će tačno izgledati grifovana žica ili grifovano pletivo, zavisi pre svega od vaših zahteva, želja i potreba. Firme koje se bave proizvodnjom i prodajom žice i pletiva saslušaće šta tačno očekujete i kakvu primenu će imati proizvod. Primera radi, sami odlučujete o tome koju boju će imati grifovano pletivo.

Grifovana žica za ograde

Grifovana žica se koristi u građevinarstvu, tako da se od nje prave ograde, i to je najzastupljeniji proizvod, ali i kavezi, kapije, gelenderi... U današnje vreme, grifovano pletivo se koristi i pri izradi nameštaja.

Grifovana mreža za ograde

Obično univerzalno pletivo može da bude nedovoljno, i tada se koristi grifovano pletivo. To bi značilo da je nekom objektu potrebna bolja zaštita u vidu postojanije ograde. Sigurnost i bezbednost se ogleda u postjanju okaca koja su sitnija i gušća, dok je sama žica veoma izdržljiva.

Grifovana žica prodaja

Ukoliko se odlučite za ogradu od grifovane žice, tada možete da budete jedinstveni, jer birate boju ograde i žice prema vašim željama. Sve se radi po unapred uzetim merama, tako da dobijate savršeno ograđen prostor.

Grifovana žica se nalazi u prodaji firmi koje su oglašene na ovoj stranici, tako da je potrebno da pozovete i bliže se raspitate o svemu što vas zanima za vaš konkretan zahtev.

Od grifovane žice se prave mnoge industrujske ograde, a upravo se biraju za ona mesta gde je potrebna dugogodišnja postojanost. Takođe, ovakva žica i pletivo mogu da čine samo deo jedne ograde, jer se koriste i drugi materijali kod izrade i to mogu da budu beton, drvo i slično.   

Grifovana žica cena

Kada grifovanu žicu ili pletivo kupujete od proizvođača, tada je cena najpovoljnija. Kada dođete u sedište firme koju ste odabrali, možete se lično uveriti u kvalitet, i na licu mesta ćete odabrati pletivo koje želite. Ponekad se dešava da ljudi ne znaju tačno šta bi im odgovaralo, i tada će im stručna lica priteći u pomoć adekvatnim savetima, da bi krajnji izbor i odluka bili pravi.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane