Dodaj firmu

Metalne cevi i profili Hardlim

Izaberite najkvalitetnije proizvode iz oblasti građevinske limarije i crne metalurgije, posetite kompaniju Hardlim. U našoj ponudi nalazi se proizvodi od lima za krovove i fasade. Takođe, nudimo uslužno sečenje, savijanje i bušenje limova na CNC mašinama
Pročitaj više

Mihaila Petrovića 55
Borča, Beograd

Metalne cevi i profili - Nemanja

Izrada kapija i ograda, žičanih ograda i bravarskih rešenja u Beogradu.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

U tekstu koji je pred vama možete saznati niz korisnih informacija na temu metalne cevi i profili, a koji se koriste u različite svrhe i namene – za plastenike, za ogradu, nameštaj, police, za vrata, prozore, za hale i sl.

Metalne cevi

Cevi se mogu koristiti kao strukturni elementi, tako da na primer, mogu biti delovi metalnih konstrukcija. Jedan od materijala izrade cevi je čelik, tako da se u prodaji mogu pronaći precizne okrugle šavne cevi kao i precizne kvadratne i pravougaone šavne cevi.

Metalni profili

Postoje različiti profili i nosači, kao što su toplovaljani jednokraki i raznokraki L profili, toplovaljani nosači raznih modela, kao i hladno oblikovani profili koji mogu biti i zavareni.

Prodaja metalnih cevi

Firme koje se bave prodajom metalnih cevi i profila, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima možete da dobijete sve potrebne informacije. Takođe, asortiman cevi je prikazan kroz slike, koje prati tekstualni opis koji govori o karakteristikama.

Prodaja profila

Kao što vidimo iz prethodnog dela teksta, postoje različite vrste profila. Ako imate neke nedoumice oko izbora profila koji će zadovoljiti vaše stvarne potrebe, tada je najbolje da se obratite stručnim licima koji će vam izaći u susret adekvatnim savetima. Takođe, na internet prezentacijama moguće je pogledati slike i upoznati se sa karakteritikama profila.

Profili su predstavljeni obično u više fotografija, i navedeno je za koju namenu se koriste.

Metalne cevi za plastenike

U poljoprivredi često zatičemo plastenike, a oni su u svojoj osnovi, zapravo jedna metalna konstrukcija, sačinjena od delova – cevi i profila.

Metalne cevi za ogradu

Kada kažemo metal, tada najčešće mislimo na čelik ili na aluminijum, koji su najzastupljeniji kod nas. Da bismo dobili ogradu po svojim zamislima, potrebno je da se koriste adekvatne metalne cevi, koje su samo sastavni deo te konstrukcije.

Metalne cevi za vodu

Za vodu se najčešće koriste pocinkovane cevi, a njihov asortiman moguće je pogledati na web prezentacijama firmi koje se bave tom delatnošću.

Metalne cevi za nameštaj

Ovde ćemo spomenuti pravougaone čelične cevi. Njihova primena je kod izrade metalnog nameštaja, lakih čeličnih konstrukcija, poljoprivredih mašina i alatki, u mašinogradnji, u proizvodnji automobila i kamiona...

Cevi su obično izrađene od čelika.

Metalni profili za police

Da bi jedna polica izgledala kako želimo, ona mora da ima svoju konstrukciju, koja je obično od metala. Tako polica dobija na čvrstini, i zahvaljujući profilima, definiše se njen konačni izgled.

Metalni profili za rigips

Rigips je materijal koji je potao sinonim za sisteme suve gradnje sa gipskartonskim pločama. To znači da dobijamo u enterijeru – pregradne zidove, plivajuće podove, spuštene plafone, a moguće je i oblaganje zidova, izgradnja potkrovlja...

Da bismo sve te građevinske ideje sproveli u delo, neophodni su nam i metalni profili za rigips.

Metalni profili za vrata

Metalni profili za vrata su obično čelični ili su izrađeni od aluminijuma. U ponudi možete pronaći takozvane bravarske kutije, koje imaju kvadratne i pravougaone profile.

Metalni profili za hale

Hala je jedna metalna konstrukcija koja se sastoji od više montažnih delova, koji joj daju čvrstinu i oblik, tj. čine njen kostur. Ti delovi su metalni profili. Obično su od izrađeni od čelika ili od aluminijuma.

Metalni profili za prozore

Metalni profili za prozore se nalaze predstavljeni na web prezentacijama firmi koje se bave ovom delatnošću, tako da možete da pogledate celokupnu ponudu na jednom mestu. Naš savet je da potražite firme oglašene na ovoj stranici.


Metalni profili za spajanje

Ovde ćemo navesti takozvene uglove za spajanje profila. To su posebni metalni okovi koji omogućavaju da se jedna konstrukcija spoji i postane stabilna, čvrsta celina.

Metalne cevi – cena

Kod izbora cevi, ukoliko niste sigurni u to šta vam je zaista potrebno a što će najbolje ispuniti vaše zahteve, predlog je da se obratite stručnom osoblju.

Cena cevi zavisi od dimenzija koje se izražavaju u milimetrima, odnosno u kilogramima. Na primer, za kvadratnu cev, 50 x 50 x 3.00, a težine 27 kg, potrebno je izdvojiti u proseku oko 3000 dinara.

Metalni profili – cena

Cena metalnih profila se izražava po kilogramu i kreće se od 100 dinara do 150 dinara, što sve zavisi od karakteristika samog proizvoda.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane