Dodaj firmu

Kada kažemo stambeni kontejneri, tada pre svega mislimo na veoma praktična rešenja za smeštaj. U pitanju su spavaonice, koje će pružiti prebivalište radnicima na građevinskim terenima, inženjerima, kao i svim drugim zaposlenim osobama.  

Stambeni kontejneri iskustva

Iskustva korisnika stambenih kontejnera su veoma pozitivna. Pod tim mislimo, pre svega, na brzinu izgradnje jednog ovakvog objekta. Montaža se takođe obavlja u veoma kratkom roku. Kada je reč o konstrukciji kontejnera, tada ćemo naglasiti da prema posebnim standardima, kontejner može da bude izgrađen kao prizemni deo i dva sprata.

Polovni stambeni kontejneri

Polovne stambene kontejnere je mnogo isplativije nabaviti nego kupiti nove. Dobro je izabrati modele koji imaju mogućnost proširenja, ako se za tim ukaže potreba u budućnosti. Takođe, prostor koji se nalazi na raspolaganju, može i da se smanji.

Stambeni kontejneri prodaja

U pitanju je modularno montažna gradnja, koja osigurava niz prednosti, kao što je dobra statika, ali i različite dmenzije upotrebnog prostora koje mogu da se menjaju. Takođe, postoje i kancelarijski kontejneri. Oni su isto namenjeni za rad na građevinskim terenima.

Koji sve kontejneri postoje u ponudi firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom, možete da pogledate na lepo osmišljenim web prezentacijama. Na prezentacijama su jasno prikazani kontejneri putem slika, iz svih uglova, a tekstualni opis služi da vam ukaže na osnovne karakteristike – pre svega, bitno je koliko je kontejner velik, odnosno, kojih je dimenzija, od kog tačno materijala je izgrađen, kao i koja mu je cena. Ljudima je važno da li se radi o novom ili o polovnom modelu, kao i da li ima mogućnosti da se taj kontejner u budućnosti proširi ili da se njegove dimenzije smanje, što zavisi od vaših potreba tokom poslovanja.

Stambeni kontejneri dimenzije

Kao što smo naveli, kod svakog kontejnera su jasno istaknute dimenzije. Ovi objekti su individualno prilagođeni vašim zahtevima, a pre svega zahvaljujući tome što postoje fleksibilni sistemi panela. Najvažnije je da se zajednički dolazi do rešenja, odnosno, kroz razgovor se definiše šta je tačno vama potrebno. Glavni cilj je da se zaposleni osećaju dobro u stambenim ili kancelarijskim kontejnerima.

Najčešće dimenzije kontejnera su šest metara puta dva i četrdeset, ali sve zavisi od potreba kupca.

Luksuzni stambeni kontejneri

Postoje i luksuzni stambeni kontejneri, a prvo što ćete pomisliti kada ih ugledate, jeste da se radi o montažnim kućama. Od četiri do šest nedelja je potrebno da protekne od planiranja pa do same montaže i mogućnosti useljenja, tj. početka korišćenja luksuznog stambenog kontejnera.

To bi značilo da kontejneri predstavljaju savršeno rešenje ako su vam prostorije za život i rad potrebne u veoma kratkom roku, i to tako da budu zadovoljavajućeg kvaliteta i funkcionalne. Gotovi kontejneri su na rasplaganju odmah, i mogu da budu momentalno isporučeni.

Stambeni kontejneri cena

Cene su veoma različite, i zavisi kakvi stambeni kontejneri su u pitanju – koje su dimenzije, od kojih materijala su izrađeni, šta sve poseduju u okviru svoje kvadrature i slično. Takođe, jasno je da luksuzni stambeni kontejneri imaju višu cenu od standardnih, ali i da su polovni sa nižom cenom. Radi vaše orijentacije, navešćemo primer da jedan korišćen stambeni kontejner, dimenzija četiri puta tri metara, košta oko 2500 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane