Dodaj firmu

Šavne cevi se nalaze u pravougaonim, kvadratnim i okruglim profilima. Pri tome, postoji širok spektar dimenzija i debljina samih cevi.

Šavne cevi – prodaja

Ukoliko su vam neophodne šavne cevi, o njima se pre kupovine možete informisati detaljno na sajtovima firmi koje se bave njihovom prodajom. Istaknut je čitav prodajni program, vrste cevi koje su u ponudi, kao i njihovi osnovni opisi i karakteristike.

Dodatne informacije i savete uvek možete da dobijete pozivanjem broja telefona, upitom putem email-a ili odlaskom u prodajni objekat.

Šavne cevi – vrste

Postoje:

  • Kvadratne šavne cevi
  • Okrugle šavne cevi
  • Pravougaone šavne cevi.

Svoju primenu nalaze u građevinarstvu, mašinogradnji, ali i u automobilskoj industriji i poljomehanizaciji. U pitanju su čelične uzdužno elektrootporno zavarene cevi. Izrađene su od hladno oblkovanog osnovnog materijala, i kao što smo naveli, mogu biti različitih preseka.

Izrađuju se od hladnovaljane ili toplovaljane trake, od čelika koji je pogodan za hladno oblikovanje.

Za kupce je veoma važno da znaju da šavne cevi koje se nalaze u ponudi, zadovoljavaju važeće industrijske standarde kvaliteta. Kada to kažemo, mislimo na kvalitet materijala izrade, toleranciju i sl.

Na web prezentacijama firmi koje se bave proizvodnjom i ponudom šavnih cevi moguće je doznati sve što vas zanima, na primer – klikom na link dostupni su detaljni prikazi svih dimenzija za sve vrste šavnih cevi – okrugle, pravougaone i kvadratne.

Spomenimo i ZP profile. Reč je o toplovaljanim proizvodima od nelegiranih konstrukcionih čelika. Postoji takozvani uobičajeni kvalitet koji se formira prema standardu za tehničke zahteve za isporuku za toplovaljane proizvode od nelegiranih konstrukcionih  čelika. Na sajtovima ovih preduzeća možete pronaći tačno o kojim standardima kvaliteta se radi.

To sve znači da ćete kao kupac dobiti šavne cevi koje ste i zahtevali, i to će vam biti garantovano.

Pored šavnih cevi, postoje i bešavne cevi, a reč je o konstrukcionim cevima koje imaju široku primenu u izradi raznih delova za automobile, kamione, poljoprivrednu mehanizaciju i mnogo toga još. Kvalitet materijala od koga se rade cevi mora da zadovoljava posebne uslove, a sve to da bi se postigla dugotrajna eksploatacija. Na web prezentacijama moguće je pogledati dokumente u PDF formatu i u njima je opisan kvalitet i dimenzije bešavnih cevi.

Šavne cevi – cena:

Na cenu šavnih cevi utiče više faktora, kao što je vrsta, na primer. Predlažemo da kontaktirate odabranu firmu i da se detaljno informišete kada iznesete šta vam je tačno potrebno, odnosno, kakve karakteristike cevi želite.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane