Dodaj firmu

Dr Dunjić kozmetika Kozmetika za salone

Prirodna kozmetika za lice i telo namenjena muškoj i ženskoj koži, za prirodan i zdrav izgled kože. Možete poručiti putem online shopa. Dostava na teritoriji Srbije
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153a, II sprat (TC Piramida)
Novi Beograd, Beograd

Christine Schrammek cosmetics

Osetite moć medicinske lepote na Vašoj koži, izaberite Christine Schrammek derma.cosmetics! U okviru ove linije za negu kože nalaze se dermatološki tretmani i preparati koji uspešno rešavaju širok spektar problema, u skladu sa individualnim potrebama klijenta.
Pročitaj više

Kralja Aleksandra 33, Šabac
Beograd

Distribucija kozmetike Green Peel

Distribucija kozmetike Green Peel nudi raznovrsne proizvode za negu kože Dr. med. Christine Schrammek derma cosmetics. Prirodna i medicinski inspirisana linija za negu uspešno rešava brojne probleme kože: nečista koža, pigmentacije, osetljiva, iritirana, suva i zrela koža.
Pročitaj više

Kralja Aleksandra 33, Šabac
Beograd

Saloni lepote, tj. kozmetički saloni moraju biti opremljeni kvalitetnom kozmetikom, kao i raznim potrošnim materijalom. Kozmetika za salone je svakako najvaznija.

Kozmetika za tretmane lica

Za negu lica, postoje različite kozmetičke linije, a to pre svega zavisi od toga koji tip kože je u pitanju i u kakvom je ona stanju. Preparati su namenjeni za tretmane u salonima lepote, ali isto tako i za produženu negu, tj. za negu kod kuće.

Kozmetika za kozmetičke salone

Kozmetika podrazumeva profesionalne preparate od vodećih svetskih proizvođača i brendova, što je ujedno i garancija kvaliteta.

Primera radi, u ponudi je kompletan pribor za manikir (kao i za nadogradnju noktiju) i pedikir, kao i ogroman izbor masažnih ulja, krema, preparata za negu i oblikovanje kose, sredstva za negu nakon depilacije, anticelulit kreme, dezinfekciona sredstva i još mnogo toga.

Organska kozmetika za salone

Reč je o prirodnoj kozmetici, gde se u sastavu preparata nalaze biljni i morski produkti. Dalje, to znači da organska kozmetika ne sadrži hormone, veštačke boje, sintetičke voskove, mineralna ulja, proizvode koji su životinjskog porekla...

Nemačka kozmetika za salone

Pri nabavljanju kozmetike za salone lepote, tržište se pažljivo analizira, prate se promene, trendovi, a najviše od svega – osluškuju se želje klijenata. To bi značilo da se prodajni program konstantno uvećava novim preparatima poboljšanog kvaliteta.

Kozmetika za kućnu negu

Kao što smo već naveli u tekstu, postoji takozvana produžena nega, odnosno kućna upotreba kozmetike, nakon tretmana u salonima lepote. Svaka žena želi da izgleda lepo, da ima negovane nokte, kosu, kožu, a da bi se to postiglo, neophodno je svakodnevno upotrebljavati različite kozmetičke preparate.

Kozmetika za klinike

U ponudi se nalaze proizvodi za dermatološke klinike, razne linije medicinske kozmetike, kao i preparati za negu zdrave kože, kose, noktiju...

Kozmetika za profesionalnu upotrebu

Ovde je reč o kozmetičkim preparatima koje koriste stručna lica za negu koja se sprovodi u kozmetičkiim saloniima. Zahvaljujući dobro snabdevenim lagerima, kozmetika je uvek dostupna, a isporuka je u dogovorenim rokovima i terminima.

Najkorisnije je to što se na jednom mestu može pronaći sve ono što je neophodno za jedan salon lepote, a pri tome, ukoliko je potrebno, uvek možete da se oslonite na stručne savete oko odabira kozmetike.

Kozmetika za piling lica

Za piling lica se koriste preparati vodećih svetskih proizvođača, tako da je moguće nabaviti kreme za noćnu i dnevnu negu, za masnu, problematičnu, suvu i osetljivu kožu...

Derma kozmetika

Vrlo je bitno znati da postoji i personalizovana kozmetika, tj. preparati koji su namenjeni baš vašem tipu kože i problemima koje ona ima. Nakon pregleda kod kozmetičara, sledi izrada krema, koje nakon toga nanosite prema uputstvima.

Kozmetika za organski piling

Postoje organski preparati za negu lica i tela, i oni su zasnovani isključivo na biljnoj bazi, bez ikakvih štetnih sastojaka. Ne postoje alergeni, iritanti, niti bilo šta što bi moglo neugodno delovati na vašu kožu. Za ovu  kozmetiku se kaže da prodire spolja ka unutra, hraneći kožu lica i tela.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane