Dodaj firmu

Dr Dunjić kozmetika Krema za bubuljice

Prirodna kozmetika za lice i telo namenjena muškoj i ženskoj koži, za prirodan i zdrav izgled kože. Možete poručiti putem online shopa. Dostava na teritoriji Srbije
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153a, II sprat (TC Piramida)
Novi Beograd, Beograd

Siberian Wellness SD

Siberian Wellness je poznata svetska kompanija koja koristi moć Sibira I lekovitost sibirskih biljaka da bi očuvala zdravlje i izgled svojih korisnika kroz svoje proizvode za negu lica i tela, suplemenata i sredstva za higijenu.
Pročitaj više

Terazije 32
Stari grad, Beograd

Krema za bubuljice Eberlin - Kozmetika Harmonija

Firma Kozmetika Harmonija, kao ekskluzivni zastupnik španskog brenda EBERLIN BIOCOSMETICS i italijanskog brenda PRIMIA COSMETICI u Srbiji je Vaša najbolja garancija za uvećanje broja klijenata i sigurnu budućnost
Pročitaj više

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Palilula, Beograd

Krema za bubuljice Parfimerija Orhideja

DRAGI POSETIOCI PARFIMERIJE "ORHIDEJA" Novogodišnji popusti od 20.12.-30.12.2023. od 10-18h promocije i popusti - 20% na Skincode proizvode, Mavala uvek niske cene, kupovinom preko 2000 din - poklon! Parfimerija Orhideja TC Futura
Pročitaj više

Nemanjina 40, TC Futura
Savski venac, Beograd

Krema za bubuljice je odlican saveznik mnogih ljudi. Bubuljice su prava noćna mora mladih ljudi u pubertetu, a kod nekih osoba se zadržavaju i nakon tog perioda ili se javljaju u bilo kom trenutku u životu. To se najčešće dešava kada neko ima izrazito masnu kožu, pa bubuljice tu nalaze plodno tle da se pojave i naruže nam izgled, čineći nas nesrećnim i nezadovoljnim.

U našem tekstu možete da pročitate koji su načini da se borite protiv bubuljica, kako te kreme deluju, gde možete da ih nabavite, po kojim cenama, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Kreme za bubuljice

Lice sa bubuljicama deluje upaljeno, što znači da neke kreme nisu namenjene za ciljano nanošenje (namažete direktno na bubuljicu i ona nestane preko noći, kao rukom odnešena). Odredjene kreme za bubuljice deluju drugačije. Osnova kreme može da bude, na primer, azelainska kiselina. Nije loše da se posavetujete sa svojim dermatologom ili kozmetičarem, pre nego što krenete da koristite neku kremu, jednostavno da biste proverili svoj tip kože.

Takođe, postoje i suspenzije, koje u biti nisu kreme, ali su ipak preporučljive ljudima sa bubuljicama kao i onim osobama kojima ponekad izađe poneka „neželjena gošća“. Suspenzije sadrže oko 4% benzoil peroksida.

U ponudi su i kreme za problemtičnu kožu. Takve kreme se proporučuju baš svima, a primena je takva da se nanose ciljano na bubuljicu ili na zahvaćeno područje lica. Određenim osobama će ovakve kreme problem rešiti bukvalno preko noći, dok će kod drugih biti potreban period pročišćavanja, što znači da će tada bubuljice najpre izaći napolje, a onda će se povući.

Ovakve kreme najčešće dolaze u pakovanjima od petnaest mililitara. Ako imate osetljivu kožu i bubuljice po njoj, izaberite kremu za takav tip kože, i uverićete se i sami da će vam vrlo brzo srediti lice.

Osnovu kreme mogu činiti glikolna kiselina i retinaldehid, pa se zbog toga ova krema mora koristiti noću i preko zime kada nema sunca jer je fotosenzitivna. Kako deluje? Glikozna kiselina obavlja hemijski piling, dok retinaldehid deluje na vaše bubuljice. Ono što je veoma dobra osobina kreme sa ovim sastojcima to je da uklanja i flekice, ali imajte na umu, da možete da prođete kroz fazu prečišćavanja, kao što smo pomenuli u prethodnom delu teksta.

Od sastojaka, u osnovi nekih krema mogu da budu AHA i BHA, odnosno alfa i beta hidroksilne kiseline. One eliminišu bubuljice tako što vrše blagi piling kože, i pri svemu tome izbeljuju fleke. Mogu da se koriste da se bubuljice ciljano uklone, ali bi trebalo da budete oprezni ako do sada niste imali prilike da se susretnete sa voćnim kiselinama.

Pored krema, postoje i gelovi koji utiču na uklanjanje bubuljica, koji doprinose tome da jako brzo vidite postignute rezultate. Morate voditi računa da se koža ne prezasiti i da ne prestane da reaguje, što može da se dogodi kod gelova, nakon mesec dana primene.

Krema za bubuljice – cena:

Cene su veoma različite i kreću se od 300-400 dinara, pa sve do preparata koji koštaju i oko 1500 – 1700 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, i predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici, radi preciznih informacija.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane