Distribucija kozmetike Green Peel

  • 5
5.00 | 5 ocena

Kozmetika za Salone

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Kozmetika za Salone din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Kozmetika za Salone

Schrammek derma.kozmetika  nudi širok asortiman visoko tehnoloških proizvoda za različita stanja i tipove kože, koji su dermatološki ispitani i veoma efikasni. Mnogi od derma.kozmetik-a proizvoda su istinski inovatori i nenadmašivi u svojim kategorijama, kao što je Blemish Balm - sada popularno nazvana BB krema - koju smo mi napravili.

Cilj inovativnih i individualno tolerabilnih proizvoda za negu kože je da doprinesu obnovi kože i lepog tena. Prevencija nepravilnosti i zaštita kože je jednako bitna u razvoju naših Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics proizvoda za negu kože, jednako kao i nalaženje rešenja za širok spektar problema koji se mogu pojaviti na koži. "Dermatolog upoznaje kozmetičara" je osnova filozofije ovog asortimana proizvoda. U našim preparatim kombinovana su najnovija saznanja iz oblasti medicine sa posebno kvalitetnim aktivnim sastojcima.
Rezultat: derma.cosmetics, dermatološki testirana linija za negu kože sa jedinstvenim rešenjima za probleme (derma.cosmetics). Kompaktan, jasno struktuiran asortiman proizvoda za negu lica, koncipiran je na takav način da pokriva širok spektar potreba lečenja. 

Rezultat: derma.cosmetics, dermatološki testirana serija za negu kože sa jedinstvenim rešenjima za problem (derma.cosmetics). Kompaktno, jasno struktuiran asortiman proizvoda za negu lica je koncipiran na takav način da pokriva širok spektar potreba lečenja . 

Slične objave ove firme
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Distribucija kozmetike