Dodaj firmu

ZD Drim proizvodi za kozmetičare

Opremite Vaš kozmetički ili frizerski salon po najvišim standardima, izaberite visokokvalitetne ZD Drim proizvode za kozmetičare. Iz naše ponude kao najpopularniji ističu se: vosak za depilaciju, kalafonijum, ulja za masažu, aceton, mleko posle depilacije
Pročitaj više

Radnička 3
Čukarica, Beograd

Vosak za depilaciju je jos uvek dosta trazen. Ko još želi uporne, neuredne, dosadne malje? Sasvim sigurno niko, jer neželjene dlačice narušavaju naš izgled, tako da bi bez depilacije bilo nemoguće da se razgolitimo na nekoj morskoj plaži i da uživamo u suncu.

Osim spomenute situacije, malje je potrebno ukloniti i u svakodnevnom životu, tako da depilaciji sve češće pribegavaju i pripadnici jačeg pola a ne samo žene.

Topli vosak za depilaciju

Ako biste počeli brijačem da uklanjate dlačice, napravili biste dvostruku štetu. Naime, brijanje je metoda koja je veoma brza i potpuno bezbolna (ako se negde ne posečete u nepažnji), ali se malje pojavljuju već sledećeg dana iz prostog razloga jer nisu iščupane iz korena. Sem toga, čestim brijanjem se ojačava koren dlake, tako da ona iznova izrasta sve jača i deblja.

A vi ne želite tako nešto, već upravo suprotno – da se dlačice na vašoj koži ne pojave dugo vremena i da svaki put budu sve tanje i slabije, da se prorede...

Zbog toga je uvek dobar izbor otići kod svog kozmetičara i iskoristiti uslugu depilacije. U kozmetičkim salonima se radi metoda uklanjanja dlačica uz pomoć toplog i hladnog voska. U ovom delu teksta pričamo o toploj depilaciji.

Pošto za svoju kožu želite samo najbolje, dobro je znati da se koriste preparati koji imaju najkvalitetnije sastojke i najvišeg su kvaliteta. Sastojci u vosku za depilaciju su u najvećem procentu sasvim prirodni, pri čemu će se vosak istopiti na dosta nižoj temperaturi.

Vosak zadržava elastičnost i prilikom upotrebe ne iritira i ne nadražuje vašu kožu.

Primera radi, postoji vosak za depilaciju u disku, i namenjen je za sve tipove kože. Posebno se preporučuje za najosetljivija područja tela i lice. Vosak sadrži kakao i ulje badema, tako da će postupak tople depilacije biti veoma prijatan, efektan i trajaće kratko.

Pri tome ćete se osećati ugodno, a vaša koža će biti dodatno ishranjena, regenerisana i hidrirana. Vosak za toplu depilaciju može biti blago parfimisan.

Postoje osobe koje imaju kožu sa vaskularnim problemima, to jest, osetljivim venama. U takvim slučajevima, koristi se poseban vosak, koga karakteriše niska tačka topljenja. Ovakva depilacija je pogodna i za ljude koji imaju kožu koja je osetljiva na toplinu. Uz pomoć papirne trake za noge, vosak se veoma lako uklanja sa površine tela.

Hladni vosak za depilaciju

Neko više preferira hladnu depilaciju, pa u tom smislu može da bude korišten vosak visokog kvaliteta, i koji je namenjen za sve tipove kože. Vosak se nanosi u tankom sloju, a to omogućava njegova tekstura, zahvaljujući čemu se dlačice uklanjaju brzo i lako.

Postoji i vosak bez alergena, koji u sebi poseduje ekstrakte kantariona. On deluje kao antiseptik i antibakterijski. Nakon tretmana, vaša koža će biti sveža, hidrirana, bez crvenila, meka i glatka. Svemu tome doprinosi i značajna koncentracija mineralnih ulja.

I blaga i osetljiva koža mogu biti izdepilirane uz pomoć preparta koji u sebi sadrže pčelinji vosak. Možete da se odlučite i za kremasti vosak, koji u sebi ima titanijum dioksid, zbog čega neće nastajati neželjeno crvenilo na koži, čak i na njenim najosetljivijim mestima.

Vosak za depilaciju – cena:

Cena voska za depilaciju zavisi od težine pakovanja u kome se nalazi, pa se tako kreće od 500 din, pa sve do 1900 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane